Apple ID

1
goedemiddag
ik wil Itunes connect instaleren op mijn IPAD Air 2 omdat ik wat cover hoesjes van mijn ebook wil vervangen.
nu geeft hij dit aan bij aanmelden

Your Apple ID isn't associated with a content provider in Itunes connect (2002)

Hoe kan ik me aanmelden?


gr Marjo

Re: Apple ID

2
Lees hier nog eens goed door voor wie iTunes Connect bedoeld is: https://itunes.apple.com/nl/app/itunes- ... 71144?mt=8" onclick="window.open(this.href);return false;

Het is een zakelijke app, dus geen app voor gewone gebruikers.
Voor wie is de app iTunes Connect dan wel bedoeld? Voor mensen (bedrijven/organisaties) die content in de vorm van apps, muziek, films, tv-programma's en boeken beschikbaar hebben gemaakt voor downloads vanuit de App Store, iTunes Store en iBooks Store. Enkel dus voor de aanbieders, niet voor de afnemers (de gewone gebruikers).
(Of heb ik je verkeerd begrepen? Heb jij zelf een ebook gemaakt en staat het ebook dat jij geschreven hebt, te koop in de App Store?)

De app iTunes Connect moet je dus niet hebben, wanneer je de cover van een ebook wilt wijzigen.
Het schijnt via iTunes te kunnen: http://www.appletips.nl/eigen-boekcover ... an-ibooks/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dat is echter de uitleg voor mensen die naast een iPad ook een Mac computer hebben. Ik heb geen idee of het ook zo werkt met iTunes op een Windows pc.

Re: Apple ID

5
hoi
Het is me gelukt om ipad op pc aan te sluiten met ITUNES.
maar hij ziet niet de hele bibliotheek zodat ik niet de cover kan vernieuwen.
Ik heb alle aanwijzingen gevolgd
Hoe nu verder

gr Marjo

Re: Apple ID

6
Op mijn Windows pc's heb ik het programma iTunes niet. Ik kan het dus niet zelf voor je nakijken hoe je het zou moeten doen.
Maar is het niet mogelijk om eerst de inhoud van de bibliotheek die op je iPad staat, te synchroniseren met de inhoud van iTunes die op je pc staat, zodat daarna wél de volledige inhoud van de bibliotheek getoond wordt in iTunes op de pc?
Misschien heb je daarbij wat aan deze handleiding: https://support.apple.com/nl-nl/HT201253" onclick="window.open(this.href);return false;

En heb je ook al de nieuwste Gebruikershandleiding voor je iPad: iPad-gebruikershandleiding voor iOS 9.3? Die kun je hier downloaden: https://itunes.apple.com/nl/book/ipad-g ... 7708?mt=11" onclick="window.open(this.href);return false;
Wanneer je op je iPad via de app iTunes Store die handleiding downloadt, komt hij automatisch in de bibliotheek van je iPad te staan.
Die handleiding telt maar liefst 547 bladzijden. Vanaf bladzijde 47 wordt het Synchroniseren met iTunes beschreven.
Plaats reactie

Terug naar “Tablets & Smartphones”

ComputerComputer