Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
tonb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 66
Lid geworden op: zo 02 mar, 2014 09:25:35

samsung galaxy A3.

zo 08 nov, 2015 09:16:45

In de contacten van deze smartphone staan dubbele contacten met verschillende kleuren waar een afbeelding kan staan, wat betekenen de verschillende kleuren en kan ik de dubbele contacten eventueel gewoon verwijderen ?

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6428
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Re: samsung galaxy A3.

zo 08 nov, 2015 12:46:58

Als u contacten importeert of koppelt van andere accounts (bijvoorbeeld van o.a. Facebook, Linkedin, Whatsapp) dan verschijnt vaak dubbele contacten en dat wordt aangeduid met kleuren.

Kijk of de beschrijving hier -het is wel van een ander type smartphone- ☛ Identieke contacten samenvoegen een oplossing biedt.

Wellicht is gewoon verwijderen ook mogelijk en dat zou u eerst moeten testen met een dubbele account van één persoon natuurlijk.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten