Webhosting bij Antagonist

Verzamelplaats voor verouderde forum-onderdelen en topics.
(Reageren op berichten in het archief is niet mogelijk).
Gesloten
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41938
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 4
Ontvangen likes: 6
Contacteer:

#1

12 mei 2013 10:48

Wanneer je een eigen website wilt laten hosten dan zijn er talloze Nederlandse bedrijven die webhostingspakketten aanbieden in de vorm van "shared hosting", Antagonist is één van deze Nederlandse bedrijven op de hostingmarkt die verschillende pakketten betreffende shared webhosting aanbiedt. Met een webhostingspakket huur je in feite een klein gedeelte van een webserver waarbij u het user-level beheer heeft over de server wat bestaat uit een admin-panel en FTP toegang tot uw gedeelte op de betreffende server.

Bij shared webhosting heeft u dus niet te maken met onderhoud van de betreffende server zelf zoals updates van het gebruikte OS (besturingssysteem) en de bijbehorende software zoals PHP, MySQL en dergelijke. Echter valt het onderhoud van de betreffende website zelf, of het gebruikte CMS (Content Management Systeem) hier natuurlijk niet onder.

Wanneer heeft u een webhostingspakket nodig?
Indien u een website online wilt zetten die voor iedereen via het internet te bereiken is heeft u een domeinnaam en ook een webhostingspakket nodig, dit kan gaan om bijvoorbeeld een persoonlijke website met een fotoalbum, een weblog omtrent uw hobby waarvan u graag uw informatie wilt delen of een website van uw bedrijf en of eenmanszaak.

Antagonist biedt drie Alles-in-1 Webhosting pakketten aan met een diversiteit aan specificaties, op basis van deze drie pakketten kunt u eenvoudig uw eigen website binnen enkele stappen online zetten. Naast deze drie pakketten voor shared webhosting biedt Antagonist ook nog een speciaal webhosting pakket aan namelijk het "resellerpakket".
Dit pakket is speciaal bedoeld voor de ontwerpers, freelancers waarmee je zelf webhosting kunt doorverkopen. Dit pakket bestaat uit 5 GB opslagruimte en 50 GB dataverkeer per maand die beschikbaar is voor 5 verschillende websites. Het "resellerpakket" kan je tevens upgraden waarbij je zowel de opslagruimte, het dataverkeer en het aantal website kunt uitbreiden met telkens 5 GB opslagruimte, 50 GB dataverkeer per maand en 5 websites.

Alles-in-1 Basic
Alles-in-1 Basic is het basispakket wat Antagonist aanbiedt, middels dit pakket is Antagonist een bekende en zeer betrouwbare speler op de webhostingsmarkt geworden. Sinds 2006 wordt dit pakket bestaande uit 3 GB opslagruimte en 60 GB dataverkeer per maand aangeboden, middels deze specificaties in combinatie met de prijs heeft dit pakket nog steeds een uitstekend kosten baten model die voor iedereen toegankelijk en niet geheel onbelangrijk betaalbaar is.
 
Alles-in-1 Basic - specificaties
Afbeelding - Domeinnaam - Gratis!
Afbeelding - Setupkosten - Gratis!
Afbeelding - Opslagruimte - 3GB
Afbeelding - Dataverkeer - 60GB (per maand)
Afbeelding - E-mailadressen - 25
Afbeelding - MySQL-databases - 15
Afbeelding - Niet-goed-geld-terug - 30 dagen
Afbeelding - Maximaal aantal websites - 1

Prijs voor 1 jaar - € 2,95 per maand
Prijs voor 2 jaar - € 2,75 per maand
Prijs voor 3 jaar - € 2,50 per maand


Alles-in-1 Unlimited
Alles-in-1 Unlimited is zoals de naam al aangeeft een ongelimiteerd webhostingspakket wat Antagonist aanbiedt, met dit pakket kunt u dan ook daadwerkelijk uw website naar hartenlust uitbreiden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid opslagruimte en dataverkeer, want bij dit pakket is er géén limiet op de opslagruimte die u kunt gebruiken en géén limiet op het totale dataverkeer. Echter is er natuurlijk wel een "fair-use policy" en wellicht kent u deze nog uit de begintijden van het internet waarbij je bij een internetabonnement geen maandelijks datalimiet meer had maar onbeperkt kon downloaden middels de "fair-use policy" wat kort omschreven betekent dat er geen limiet is maar er wel enkelen voorwaarden zijn waarbij misbruik, en of onnodig gebruik van capaciteit niet zijn gewenst.


We kunnen wel stellen dat Antagonist met het Alles-in-1 Unlimited pakket net zoals in 2006 met het Alles-in-1 Basic pakket wat reeds nog steeds wordt aangeboden een specialiteit al dan niet exclusiviteit heeft op het gebied van het aanbieden van webhosting op Nederlandse bodem.

Alles-in-1 Unlimited - specificaties
Afbeelding - Domeinnaam - Gratis!
Afbeelding - Setupkosten - Gratis!
Afbeelding - Opslagruimte - Onbeperkt
Afbeelding - Dataverkeer - Onbeperkt
Afbeelding - E-mailadressen - Onbeperkt
Afbeelding - MySQL-databases - Onbeperkt
Afbeelding - Niet-goed-geld-terug - 30 dagen
Afbeelding - Maximaal aantal websites - 1

Prijs voor 1 jaar - € 6,95 per maand
Prijs voor 2 jaar - € 5,95 per maand
Prijs voor 3 jaar - € 4,95 per maand


Alles-in-1 Premium
Alles-in-1 Premium is net zoals Alles-in-1 Unlimited een ongelimiteerd webhostingspakket wat Antagonist aanbiedt, middels dit pakket kunt vijf domeinen op één pakket hosten. Concreet gezien heeft u dan de beschikking over een gedeelte van een bepaalde server die in het beheer is van Antagonist waar u vijf websites in de vorm van "shared hosting" kunt beheren. Ook bij dit pakket geldt dat u de betreffende websites naar hartenlust kunt uitbreiden en geen zorgen hoeft te hebben met betrekking tot de capaciteit qua opslagruimte en dataverkeer. Echter is er ook bij dit pakket natuurlijk wel sprake van een "fair-use policy", een vergelijking staat beschreven bij het Alles-in-1 Unlimited pakket.

Dit pakket met de daarbij behorende ongelimiteerde mogelijkheden is eveneens geheel nieuw en biedt de vrijheid naar de klant c.q. eindgebruiker tot ongekende mogelijkheden en uitbreidingen van de betreffende websites. Als semi-professioneel of professioneel zelfstandige meerdere websites in het beheer heeft is dit een pakket bij uitstek gezien de mogelijkheden. Maar ook voor particulier gebruik is dit een pakket met veel mogelijkheden, zoals het hosten van websites van uw eigen familieleden waarbij alles ondergebracht kan worden in één pakket.

Alles-in-1 Premium - specificaties
Afbeelding - Domeinnaam - Gratis!
Afbeelding - Setupkosten - Gratis!
Afbeelding - Opslagruimte - Onbeperkt
Afbeelding - Dataverkeer - Onbeperkt
Afbeelding - E-mailadressen - Onbeperkt
Afbeelding - MySQL-databases - Onbeperkt
Afbeelding - Niet-goed-geld-terug - 30 dagen
Afbeelding - Maximaal aantal websites - 5

Prijs voor 1 jaar - € 14,95 per maand
Prijs voor 2 jaar - € 12,95 per maand
Prijs voor 3 jaar - € 10,95 per maand
Gesloten

Terug naar “Archief”