Pagina 1 van 1

Koptelefoon niet herkent

Geplaatst: 24 mei 2017 13:59
door yannickory
Hallo 

Ik zit met een probleem, Mijn PC is de HP p6-2408eb. Echter is de update naar windows 10 door hp nooit verder ondersteunt geweest en wel mogelijk geweest. Nooit geen problemen gehad tot ik even geleden ineens geen geluid meer kreeg geluid onmogelijk enzovoort. Andere driver geinstalleerd van HP geinstalleerd was het opgelost, echter kom ik nu tot de vaststelling dat mijn boxen op 5.1 instelling die instelling ook verder zetten op mijn Hoofdtelefooningang van de PC, heb weer een driver geinstalleerd maar doordoor kwam het geluid door beide door. Nu heb ik systeemherstel gedaan maar ja het probleem is nog steeds niet opgelost. Kan iemand mij helpen hiermee ik wil terug kunnen selecteren rechtsonder Luidsprekers of Hoofdtelefoon want dat ging vroeger als je op het geluid teken drukte ineens ging dit niemeer. Als ik nu koptelefoon insteek blijft die luidspreker zeggen. 

verdere info vind je hier http://speccy.piriform.com/results/FGCP7jWT23d1bUGVbgTsXCM 

Re: Koptelefoon niet herkent

Geplaatst: 24 mei 2017 14:38
door pearl

Re: Koptelefoon niet herkent

Geplaatst: 24 mei 2017 14:54
door yannickory
Heb de Microsoft Windows driver al eens geinstalleerd en dit heeft het niet opgelost, dan krijg ik er Communicatie-Hoofdtelefoon bij maar het geluid komt dan alleen uit de luidsprekers

Re: Koptelefoon niet herkent

Geplaatst: 24 mei 2017 18:39
door yannickory
Gewoon een geprobeert al mijn geluidskaarten   te verwijderen bij apparaatbeheer en het probleem is ineens opgelost bij heropstarten. 

Bericht aan @Moderators --> Onderwerpje mag gesloten worden