Antivirus en beveiligingssoftware uitschakelen

Hier vindt u informatie over de gebruikte tools en uitgebreide gebruikershandleidingen t.b.v. hulp bij malware en virusinfectie problemen.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42428
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#1

Bij het verwijderen van ongewenste software, adware en malware is het soms noodzakelijk om tijdelijk uw gebruikte virusscanner en andere beveiligingssoftware uit te schakelen bij het gebruik van bepaalde programma's. Dit wordt met name geadviseerd omdat actieve beveiligingssoftware bepaalde programma's of componenten daarvan ten onrechte als bedreiging kunnen worden gedetecteerd. Ook de werking van de tools kan nadelig beïnvloed worden, maar ook het uitvoeren van kan belemmerd worden wanneer uw beveiligingssoftware nog actief is.

Onderstaand ziet u een overzicht van de meest gebruikte beveiligingssoftware zoals virusscanners, internet security pakketten en aanvullende malwarescanners met daarbij de link naar de beschrijving hoe u deze tijdelijk kunt uitschakelen. Mocht u hier vragen en of problemen bij hebben, meldt dit dan bij voorkeur in uw bericht of aan de betreffende "helper" die uw probleem in behandeling heeft.

Virusscanners en Internet Security software Aanvullende malware & spywarescanners Firewalls
Plaats reactie

Terug naar “Handleidingen en informatie”