Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 6410
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: Little Snitch (macOS)

G Data lanceert gratis tool tegen toolbars en adware

do 10 dec, 2015 13:48:45

Het Duitse anti-virusbedrijf G Data heeft vandaag een gratis tool tegen toolbars, adware en andere ongewenste programma's gelanceerd. Volgens de virusbestrijder voeren adware en potentieel ongewenste software momenteel de top 10 aan van de meest voorkomende aanvallen op pc-gebruikers.
Dergelijke programma’s worden meestal geïnstalleerd zonder instemming van de gebruiker en veroorzaken vaak veel overlast. Ook zijn de programma's vaak lastig van de computer te verwijderen. Clean Up, zoals de nu gelanceerde tool wordt genoemd, helpt hierbij door de meest voorkomende types van adware te verwijderen. Het is hiervoor niet nodig de tool eerst te installeren. Na het downloaden kan er meteen een scan worden uitgevoerd en eventueel gevonden ongewenste software worden verwijderd.

Klik hier om het volledig artikel te lezen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten