Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Dropbox
Banned
Onderwerp Auteur
Berichten: 1342
Lid geworden op: wo 06 mei, 2015 17:57:56
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

Drop dropt de box

vr 11 sep, 2015 20:22:31

Dag vriendjes, en vriendinnetjes! :whistle:

Nee ik ga jullie niet lastig vallen hoor met dit.

Wel ga ik mezelf na 780 berichten eens voorstellen, mede omdat ik bijna jarig ben en jullie anders niet weten wanneer dit is en ik dan geen gebak en cadeautjes krijg. :detective:

De naam is Mark, achternaam is bij sommige bekend bij sommige niet, in het dagelijks leven ben ik de knapste in huis - als er verder niemand is - en een programmeur in opleiding, vandaag mijn eerste echte code geschreven in Java, een moment wat we niet mogen vergeten net als 9/11.

De naam Dropbox heb ik gekregen naar aanleiding van een spel dat ik speel(de) en vreemde tekens kunnen niet.

Ik kan wel een hele preek gaan maken, maar daar heb ik geen zin in. Wel geef ik jullie een advies van een wijze oude; wees lief tegen oom Maxstar en tegen tante Abbs, ze hebben namelijk zo'n knopje waarbij ze mensen een ticket geven naar een eiland wat vaak een enkele reis is; de banknop welke voor de liefhebber te vinden is op deze locatie, ik weet zeker dat mensen gaan kijken wat er mogelijk is... :good:

Als je vragen hebt wees zo vrij ze te stellen.

Fijn weekend! :good:

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast