1
Beste,
het is wel geen pc, maar ik heb een nokia windows Phone 635. Maar sedert maart dit jaar werkt Messenger hier niet meer op. Dit na dit bericht dat ik kreeg.
 
 
[url=wlmailhtml:{49236047-4FBE-454E-97D3-C5390EFA4549}mid://00000007/!x-usc:https://www.facebook.com/n/?patric.baer ... 0skynet.be]Patric Baert[/url],
 
Bedankt dat je Messenger gebruikt. We moeten je helaas laten weten dat de versie van de app die je gebruikt vanaf eind maart niet meer wordt ondersteund. Je kunt via deze versie dan geen chatberichten meer verzenden en ontvangen.

Als je chatberichten van Facebook via je telefoon wilt blijven verzenden en ontvangen, werk je je Facebook-app bij naar de nieuwste versie: https://www.microsoft.com/store/apps/9WZDNCRFJ2WL
 
Bedankt,
Het Messenger-team
Echter, als ik die link aanklik, is de pagina steeds niet bereikbaar. Ik kan dus Messenger niet gebruiken op mijn gsm, die wel met mijn pc is gekoppeld normaal. Is hier eventueel een oplossing voor of is er iets met mijn toestel?
Heeft iemand een idee?
Dank bij voorbaat
Patric
3
Idd, op mijn pc kan ik dit wel nog gebruiken. Ik kan dus best Messenger verwijderen op mijn telefoon. Ten ware er een mogelijkheid is om mijn telefoon te upgraden naar windows 10 zonder kosten of problemen, maar dit zal wel niet zeker?
Dank alvast voor uw antwoord.
beste groeten,
Patric
Plaats reactie

Terug naar “Windows 8”