windows 10 werkt niet

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 8 en Windows 8.1
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#31

29 apr 2016 18:23

Beste,
ik raak in de boot met F2
In main zie ik D2D recovery. Is dat mss bruikbaar zonder code en zonder cd? Of iets anders?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#32

29 apr 2016 18:45

goldenrod schreef:Beste,
ik raak in de boot met F2
In main zie ik D2D recovery. Is dat mss bruikbaar zonder code en zonder cd? Of iets anders?
Staat daar de instelling D2D Recovery in Main op Enabled (ingeschakeld)
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#33

29 apr 2016 18:52

ja
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#34

29 apr 2016 19:38

goldenrod schreef:ja
Zitten bij deze pc toevallig herstel CD/DVD's ?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#35

29 apr 2016 19:47

Neen, en ikkan zelfs de windows licentiecode niet vinden op de pc.
In die main stond ookiets van LAN, ik heb dat op enable gezet en voor even kreeg ik de knop van wifi op aan. Ik verwijderde de netwerkkabel om te proberen maar direct weer op uit en niet meer op aan te krijgen. Vreemd niet?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#36

29 apr 2016 19:57

goldenrod schreef:Neen, en ikkan zelfs de windows licentiecode niet vinden op de pc.
In die main stond ookiets van LAN, ik heb dat op enable gezet en voor even kreeg ik de knop van wifi op aan. Ik verwijderde de netwerkkabel om te proberen maar direct weer op uit en niet meer op aan te krijgen. Vreemd niet?
Toen je dat had gedaan heb je toen ook op save geklikt toen je de BIOS verliet (dat staat meestal aan de rechterkant in de "Save and Exit F10 )
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#37

30 apr 2016 08:31

Ik had dat denk ik niet gedaan, maar wake up LAN staat nu nog altijd op enabled. Heb eens F10 gedrukt nu, maar kan schakelaartje van wifi nog altijd niet meer op aan krijgen.
Zou er echt geen mogelijkheid zijn om die wifi aan te krijgen?
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42039
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#38

30 apr 2016 09:19

Hallo,

In het logbestand van de MiniToolBox is te zien dat de draadloze netwerkkaart niet actief is, probeer deze eens in te schakelen met de toetscombinatie FN + F3.
Heeft deze laptop toevallig ook een fysieke knop om de wifi-adapter in- en uit te schakelen?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#39

30 apr 2016 12:09

Beste,
geen fysieke knop hier, en FN f3 werkt niet.
Herstel gaat ook niet, ik denk door die gemaakte stick te gebruiken zoals mij was gezegd in het begin van dit aan gekaard probleem.
Hij werkt wel op de breedbandverbinding, dus met een kabel kan ik op internet, moet echter wel op wifi kunnen werken
mvg
Patric
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42039
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#40

01 mei 2016 08:07

Hallo,

Controleer het volgende eens, klik met de rechtermuisknop op apparaatbeheer.
Kijk vervolgens bij netwerkadapters, staat hier een item met een geel uitroepteken vermeld?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#41

01 mei 2016 15:53

Hallo;
moeilijk apparaatbeheer te vinden hier bij die win 10, maar toch gevonden. Hier in netwerkadapters geen geek teken. twee maal qualcomm .... en 8 keer
wan ......, maar geen geel.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#42

01 mei 2016 18:20

Beste,
heb wifi kunnen aanleggen !!!
Na lang zoeken hoor, nogal stom van mij zeker. Je moet eerst F indrukken en dan FN, gelijktijdig of eerst FN doet het niet. Misschien ook goed om weten voor u.
Nu heb ik nog een paar andere problemen.
1. Bij het icoon e van internet staat verwijderde apps na upgrade en bij aanklikken een ganse rij items. Wat doe ik daar nu mee?
2.En als browser is er nu edge. Ik wil IE als standaard browser instellen, ik doe dit door naar standaardprogamma's te gaan standaardprogr. instellen IE als standaard, ok. Maar blijft edge als ik op icoontje e in de startbalk druk. Hoe kan ik dit wel veranderen?
Hoe kan ik de lijst programma's krijgen hier, zoals bij bv. win 7 als je op start drukt zie je daar alle programma's.
Alvast bedankt voor alle gedane en nog verdere hulp
mvg
Patric
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42039
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#43

02 mei 2016 08:06

Hallo,

Goed om te horen dat het is gelukt, de FN en F3 toets moeten inderdaad gelijktijdig ingedrukt worden. Wellicht had ik dit wat duidelijker moeten vermelden.. :-[

1. Om welke verwijderde apps gaat het die worden getoond als je op het pictogram van Edge klikt?
2. Wanneer Internet Explorer reeds als standaard browser is ingesteld hoef je hiervoor enkel nog maar even het pictogram op de taakbalk te zetten.
Open hiervoor Internet Explorer klik met de rechter muisknop op het pictogram en kies voor Aan taak balk vastmaken.
Bij het pictogram van Edge kan je dan kiezen voor Van taakbalk losmaken.

Wat betreft de programmalijst wordt deze ander weergegeven dan in Windows 7, via Start > Alle apps tref je alle programma's op alfabetische volgorde aan.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#44

02 mei 2016 12:46

verwijderde apps.txt
Beste,
hierbij de lijst met verwijderde apps. Wat doe ik er mee.
Kan ik ook die mappen van die drivers die zich bevinden in snelle toegang verwijderen zonder schade?
Heb IE kunnen op taakbalk zettn via alle apps, hierin IE gevonden en aan taakbalk vastmaken.
mvg
Patric
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42039
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Gegeven likes: 8
Ontvangen likes: 11
Contacteer:

#45

03 mei 2016 09:03

Hallo,

Met de lijst verwijderde apps hoef je verder niets te doen, dit zijn programma's die bij het vernieuwen van Windows zijn verwijderd.
Echter zie ik daar wel het één en ander aan ongewenste software adware tussen staan. Voer daarom het onderstaande nog even uit.

Download de Afbeelding Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.

Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren
  • Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren".
  • Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
  • Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.
  • Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
Plaats reactie

Terug naar “Windows 8”