Script fout melding

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#1

Pc geeft regelmatig script foutmelding waardoor hij traag is en af en toe hapert,kan iemand mij raad geven? ::)
Gebruikersavatar
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 774
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#2

ga configuratiescherm - internetopties - tabblad geavanceerd.
scroll naar onderen en zet vinkjes bij de twee categorieën 'foutopsporing in scripts uitschakelen'
sluit af met 'toepassen' en dan op 'ok'.
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#3

falstring schreef:ga configuratiescherm - internetopties - tabblad geavanceerd.
scroll naar onderen en zet vinkjes bij de twee categorieën 'foutopsporing in scripts uitschakelen'
sluit af met 'toepassen' en dan op 'ok'.
Deze staan al aangevinkt :neu:
Gebruikersavatar
falstring
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 774
Lid geworden op: 07 sep 2013 12:05
Kennisniveau: (2) Ervaren

#4

dan eerst maar eens een grondige inspectie van je pc door de experts hier:
Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureablad op.
Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.
Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten.
  • Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  • Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue"
  • Wanneer de tool gereed is wordt er een kladblok bestand genaamd "Log" geopend.
  • Plaats de inhoud hiervan in het volgende bericht.
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#5

Done
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
dorado
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 582
Lid geworden op: 25 jun 2011 17:52
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: LM
AV: Comodo
FW: UFW

#6

Ik denk dat e.e.a. opgeschoond moet worden om deze fout te tacklen.

Download Afbeelding TFC en sla deze op je Bureaublad op.
  • Dubbelklik op TFC.exe om het programma te openen.
  • Het programma zal alle andere programma's sluiten, zorg er dus voor dat je al je werk hebt opgeslagen voordat je verder gaat.
  • Klik op de knop Start om het programma te starten. Hoe lang het programma nodig heeft, kan verschillen. Dit kan kan slechts een paar seconden zijn, maar ook 5 minuten. Laat het programma gewoon ongestoord zijn werk doen totdat het klaar is.
  • Als het programma klaar is, dan zal het je computer opnieuw opstarten. Als dit niet gebeurt, start dan je computer handmatig opnieuw op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download of Update Afbeelding Ccleaner


Start CCleaner op.
  • Voer Ccleaner uit en klik in de linkse kolom op Opties
  • Selecteer het tabblad Geavanceerd
  • Haal het vinkje weg voor Verwijder alleen bestanden in Windows Temp-systeemmap die ouder zijn dan 24 uur
  • Haal het vinkje weg voor Verwijder alleen bestanden in de prullenbak die ouder zijn dan 24 uur
  • Selecteer het tabblad Instellingen
  • Haal het vinkje weg bij "Computer automatisch schoonmaken...."
  • Klik in de linkse kolom op Cleaner.
  • Klik dan achtereenvolgens op Analyseer en Schoonmaken.
  • Klik vervolgens in de linkse kolom op Register
  • Klik op Scan naar problemen.
  • Als er fouten gevonden worden klik je op Herstel geselecteerde problemen en OK.
Afbeelding
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#7

Ok,alles gedaan zoals het hoort maar pc is nog altijd trager.... :neu:
Gebruikersavatar
dorado
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 582
Lid geworden op: 25 jun 2011 17:52
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: LM
AV: Comodo
FW: UFW

#8

Download de MiniToolBox bij voorkeur naar het bureaublad.
  • Dubbelklik op "MiniToolBox.exe" om te tool te starten.
  • Let op!!! Windows Vista & 7 gebruikers dienen MiniToolBox.exe als administrator uit te voeren "Rechtermuisknop uitvoeren als",
  • Vink vervolgens de onderstaande opties aan.
    • List last 10 Event Viewer Errors
    • List Installed programs
    • List Devices
  • Klik vervolgens op de knop Go.
  • Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand geopend, plaats deze als bijlage in uw bericht.
  • Dit logbestand wordt tevens op de locatie als results.txt opgeslagen waar de MiniToolbox is uitgevoerd.
Afbeelding
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42143
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#9

Goedemorgen,
anneke schreef:Pc geeft regelmatig script foutmelding waardoor hij traag is en af en toe hapert,kan iemand mij raad geven? ::)
Wanneer krijg je deze melding exact te zien, ik neem aan bij het bezoeken van een bepaalde website of gebeurd het ook willekeurig.
En in welke browser doet het probleem zich voor? Plaats sowieso eens een screenshot van de foutmelding als deze weer in beeld staat.
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#10

Sorry voor het late bericht maar ben niet altijd op de locatie waar de pc staat...
MiniToolBox uitgevoerd en dit is het log...
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#11

Maxstar schreef:Goedemorgen,
anneke schreef:Pc geeft regelmatig script foutmelding waardoor hij traag is en af en toe hapert,kan iemand mij raad geven? ::)
Wanneer krijg je deze melding exact te zien, ik neem aan bij het bezoeken van een bepaalde website of gebeurd het ook willekeurig.
En in welke browser doet het probleem zich voor? Plaats sowieso eens een screenshot van de foutmelding als deze weer in beeld staat.
Goede morgen,

Bepaalde websites alhoewel ik daar niet altijd bij ben... ,firefox wordt gebruikt..
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#12

Heb ook eens naar apparaatbeheer gekeken pc en blijkbaar zijn er bepaalde adapters/apparaten met problemen waarvan ik die niet automatisch kan oplossen via windows (vindt geen drivers),namelijk:

Netwerk adapters: Teredo Tunneling Pseudo-Interface (apparaat werkt niet)
Beeldscherm adapters: IntelCorporation 915G/915GV/910GL... (start niet)
Overige apparaten: Token Ring-netwerkcontroller (geen stuurprogamma)
Gebruikersavatar
dorado
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 582
Lid geworden op: 25 jun 2011 17:52
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: LM
AV: Comodo
FW: UFW

#13

Wat apparaatbeheer betreft, hebben we meer informatie nodig:

Download en installeer Afbeelding ConEmu Preview Installer
Rechtsklik ConEmu → Als administrator uitvoeren
(gebruik i.p.v. typen kopiëren en plakken voor het gemak en de zekerheid)
Typ: md %Programfiles%\devcon

Download Devcon
Dubbelklik devcon.exe en laat deze uitpakken naar *C:\Program Files\devcon

**Typ: cd %Programfiles%\devcon\i386
Typ: devcon find * >%UserProfile%\desktop\log.txt
Sluit alle vensters en voeg deze log.txt gemaakt op je bureaublad toe als bijlage aan je volgende bericht

*Onder de map devcon worden 2 mappen aangemaakt:
  • i386
  • ia64
**Typ: cd %Programfiles%\devcon\ia64 als je besturingssysteem x64 is.
Hier kan vastgesteld worden of je besturingssysteem 32 of 64bits is.
Afbeelding
Gebruikersavatar
anneke
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 66
Lid geworden op: 25 sep 2014 07:45
Kennisniveau: (1) Beginner

#14

Ok van zodra ik terug ter plaatse ben doe ik deze. ;)
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#15

Hoe staat het momenteel met de problemen, zijn deze inmiddels al opgelost of is er nog hulp benodigd?
Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”