pc naar fabrieksinstellingen

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#166

op verpakking:
KVR16LS11S6/2
2GB PC3L_12800 CL11 204_PINSODIMM
NAN ASSEMBLED IN CHINA
UR1158D 9905594_014.AOOLF OU45
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42143
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#167

Goedemorgen,

Dit geheugen is gewoon DDR 3 volgens de specificaties, het oude geheugen was PC3-10700 en het nieuwe geheugen is PC3-12800 wat gewoon compatibel moet zijn.
Dat er op de factuur of pakbon DDR 2 vermeld staat zal wellicht een foutje zijn.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#168

Halo,
dik in de problemen, met die nieuwe balkjes nog steeds geen beeld. Ik laat gewoon opstarten, drukken op f10 dan eens esc, maar niks meer. Na het installeren van win 7 nederlands (was even goed tot ik avg geïnstalleerd had ; Zie ook verloop op forum. Hierna is de pc terug verslecht, tot de toestand nu. Hebt u een oplossing voor mij? Dank bij voorbaat.
Patric
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#169

Deed hij het wel zonder AVG? Kun je er helemaal niet in nu? Ook geen veilige modus?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#170

hoe moet ik opstarten in veilige modus? Ik krijg nooit een beeld op scherm. Hoor in begin ventilator draaien, erna stil maar geen beeld .
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#171

Hoi,

Normaal door F8 in te drukken als je hem aanzet maar ik begin te twijfelen over je videokaart of monitor, probeer het toch maar even.

Is het mogelijk dat je een videokaart erin stopt om dat uit te sluiten of kun je een andere monitor aansluiten zodat we kunnen kijken hoe het dan gaat?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#172

Met f8 gaat het niet, wat avg betreft, die was er al af na een opstartherstel, reeds enige gesprekken geleden, nog voor die geheugentesten een aanvang namen. Is toch vreemd dat deze pc zoveel slechter geworden is. Ik heb nog de usb met win 7 erop, die ik reeds eerder heb gebruikt; kan ik daar iets mee aanvangen? Ik kan ook niet meer in bios met f10, alé ik zie toch niets, geen beeld.
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#173

Hallo,

Kun je eens kijken of je kan opstarten met een Windows 7 Live USB zodat we er mogelijk wel in kunnen, doe dit wel met een andere USB zodat je de installatie USB behoud. :good:
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#174

Halo,
lijkt mij niet simpel als ik die handleiding bekijk. Hoeveel geheugen moet die stick hebben? Heb er hier nog een van 1 GB. Is dat genoeg?
Ziet er wel moeilijk uit.
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#175

Nee, ik vermoed minimaal 4. Goed lezen is een kunst.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#176

Halo,
zal morgen eerst een USB stick moeten halen, maar kan je nu reeds wat duidelijker zijn?
Ik zie in het begin van die handleiding in die gegeven link dat ik in bios moet geraken, maar dit gaat al niet.
Ik zal dan die nieuwe stick kunnen maken op een goede pc toch? En dan de gemaakte stick stoppen in de foute pc. Zal ik dan wel kunnen opstarten en hoe? Raak nu zelfs niet met de f10 in de bios. Dit alles is mij zeer onduidelijk.
Kan ik dan nu reeds met iets beginnen downloaden op mijn goede pc, zonder hieraan schade toe te brengen en dan overzetten op een stick om te gebruiken op de defecte? Maar hoe hem dan gebruiken dan?
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42143
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#177

Hallo,

Wanneer je op deze laptop nog steeds geen beeld hebt zal er ongetwijfeld meer aan de hand zijn. Dit zou allemaal de oorzaak kunnen zijn van de manier van afsluiten die je hanteerde.
Het abrupt loshalen van de voedingsadapter om het systeem af te sluiten is natuurlijk geen goede manier en kan je immers de hardware beschadigen.
Wat je kan proberen is om te kijken of je wel beeld krijgt als je een externe monitor op het laptop aansluit.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#178

Halo,
heb die stick met windows live kunnen maken volgens de gandleiding. Ik heb ook een extern scherm aangesloten. Maar geen beeld op extern scherm dat goed is, ook niets met die opstart usb stick. Dit is niet zo mooi zeker.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42143
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#179

Goedemorgen,

Wanneer je ook op het externe scherm geen beeld krijgt is dat inderdaad geen goed teken, mijn vermoeden is dan ook dat er meer defect is dan alleen het geheugen wat al talloze errors aangaf.
Via het forum is het nu heel moeilijk om één en ander te kunnen testen, wellicht is het daarom handiger om de computer eens na te laten kijken bij een computerzaak.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#180

Halo,
spijtig dat het zo is verlopen. Dit zal dan het einde zijn van dit forum denk ik.
Ik dank u hartelijk voor uw hulp. Ik hoop in de toekomst indien nodig nog op uw hulp te kunnen rekenen.
Beste groeten,
Patric
Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”