pc naar fabrieksinstellingen

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#151

Beste,
Tijdens het verloop van deze procedure was de laptop op de goede weg, dit na moeizaam installeren van nederlands windows 7. Had toen reeds ie met google. Dan bij installeren van avg loopt het opnieuw fout. Dan na veel tests van het geheugen blijkt een balkje kapot, misschien beide. Toen kon ik nog testen. Opnieuw testen ging dus plots niet meer. Bij het aanleggen begint te draaien voor een paar seconden, slaat zelf af, begint opnieuw en slaat terug af, en zo verder. Afleggen met aan uitknop lukte dus niet meer. Dat is zo een beetje de up en terug veel down van deze pc. Kort samengevat dus.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42148
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#152

Hallo,

Vanmiddag wordt het nieuwe geheugen geleverd toch? Laten we als eerste even afwachten of je hiermee het systeem weer kunt opstarten.
Echter het afsluiten van de laptop door geforceerd het stroom eraf te halen is geen goede manier, hiermee kan de hardware steeds een aardige opdonder krijgen.. :-[
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#153

Heb eens een foto genomen voor te vergelijken.
Bij de eerste zit die inkeping anders dan de nieuwe als die blokjes bovenaan staan.Nieuwe in dat doosje.
Zou dit goed zijn? Had de juiste info gegeven aan de verkoper, ik had een balkje mee om te bestellen.
Afbeelding
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#154

Moet je hem niet omdraaien? :lol:
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#155

speelt het geen rol als die vier zwarte blokjes dan onderaan zitten iPv. er voor met die andere balkjes? Zullen toch wel de juiste zijn?
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#156

Bedoel meer de bovenkant onder en andersom, is het dan niet gelijk?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#157

zoals te zien op de foto staan die vier blokjes bovenaan als ze in hun slot zitten, bij de nieuwe latjes zouden die blokjes onderaan zitten.Is toch te zien aan die inkeping?
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#158

goldenrod schreef:zoals te zien op de foto staan die vier blokjes bovenaan als ze in hun slot zitten, bij de nieuwe latjes zouden die blokjes onderaan zitten.Is toch te zien aan die inkeping?
Draai ze eens een halve slag om zodat de bovenkant onder ligt, verder niet de richting o.i.d. snap je?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#159

dit is een foto omgekeerd
Afbeelding
zo kan of kunnen die nieuwe rechts in het doosje wel in het slotje, maar die zwarte blokjes zitten dan onderaan, niet zoals bij diegene die er in zaten. Daar zaten die blokjes dan bovenaan. zoals nu op foto kan de nieuwe er in.
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#160

Je kan het proberen, 100% zekerheid geef ik je niet erover, sorry.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#161

best eens wachten op advies van maxstar misschien?
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#162

Ja doe maar. :good: Hopelijk komt hij vanavond nog online.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42148
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#163

Goedemorgen,

Aan welke kant de geheugenchips van de module zitten maakt niet uit, ook de hoeveelheid geheugenchips (zwarte blokjes) maakt niet uit. Zo heb je bijvoorbeeld double sided en single sided geheugen, bij de laatste zitten er dan maar aan een zijde geheugenchips. Het oorspronkelijke geheugen is DDR3 - PC3-10700, als het nieuwe geheugen exact hetzelfde is dan is dat correct. Dat het geheugenbankje er anders uitziet maakt niet uit hoor.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#164

Halo Maxstar,
heb alweer dikke pech. Ik had het geheugenbalkje getoond aan de verkoper om nieuwe te bestellen. Deze waren toegekomen, maar er staat drr 2 op de leveringsbon. U meld mij dat het ddr3 moet zijn, dus verkeerd geleverd. Moet nu wachten tot dinsdag ten vroegste voor de juiste balkjes. Da's alweer pech, want met die verkeerde zou het alweer fout lopen zeker, en wij zouden denken dat er nu goede balkjes in zaten.
Dus ik moet afwachten tot ten vroegst dinsdag.
Beste groeten,
Patric
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42148
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#165

Hallo,

Staat er op de verpakking van de geheugenmodule ook DDR2, en wat staat daar verder nog meer op vermeld. Aan de hand van deze info kan ik dan even aangeven of het verkeerde geheugen is besteld.
Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”