pc naar fabrieksinstellingen

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#136

Hoi,

Naar die informatie die je hebt gegeven kijk ik later, verwacht dus vanavond (eventueel eerder) een reactie daarover.
Even iets bijkomend vragen, wat staat eigenlijk op die balkjes? Programma's of zo? En op de harde schijkf dan? Of zou ik daar ergens bijkomende info kunnen vinden?
Nee, hier staan geen programmas o.i.d. op. Mogelijk heb je wat aan deze website met informatie over hoe RAM werkt.

Edit: Welke van de twee is defect?
MT8JSF 25664HZ 1G4D1 1023
2GB 1RX8 PC3-106005-9-10-B1
Edit 2: Ziet het geheugen bankje (MT8JSF) er uit zoals deze op de foto?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#137

Had dit bericht nog niet gezien van edit.
Ja zien er zo uit, twee gelijke nummers, de onderste is kapot.
Is voldoede er één te vervangen, zou hier rond 40 euro kosten?
Graag dringend advies
dank Patric
Gebruikersavatar
Dropbox
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 1342
Lid geworden op: 06 mei 2015 17:57
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Emsisoft Internet Security
Locatie: 127.0.0.1

#138

Denk dat het wel kan, maar volledige zekerheid heb ik niet.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42149
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#139

Hallo,
goldenrod schreef:Ok dan, met een ander bankje zou het probleem dan opgelost zijn? Moet dit dan nog een configuratie krijgen of zo iets?
Met het nummer te noteren zou ik dit dan kunnen bestellen ergens? Wat zou de prijs ongeveer zijn van zo een balkje?
Bedankt
Intussen heb je beide geheugenbankjes getest zo te zien, alleen is het me niet helemaal duidelijk want er zijn diverse testen maar heel kort uitgevoerd.
Ook zit er één test bij met een foutmelding waardoor het geheugen blijkbaar niet is getest. Dat is de foto waar een "Unexpected interrupt" wordt aangegeven.
Voer ter controle nog eens opnieuw een scan uit wanneer beide geheugenbankjes weer zijn terug geplaatst, dit om bijvoorbeeld een slecht contact uit te kunnen sluiten.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#140

Hallo,
heb de balkjes beide terug ingestopt en is bezig met scannen. Na 1.22 min. slecht scherm en pc valt uit. krijg hem niet meer in gang, aanleggen en valt direct terug uit zelfs als ik op f10 druk. Heb dit al voor gehad, na de stroom uittrekken en na herhaaldelijk proberen lukte het toch, blijkbaar nu niet meer. En nu, is het toch zeker de geheugenkaarten? Had die nu reeds besteld.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42149
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#141

Hallo,

Het lijkt er inderdaad sterk op dat één van de geheugenbankjes defect is, je kan eens kijken of je met één van de twee bankjes nu wel weer kunt opstarten.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#142

halo,
neen dat lukt niet, alweer 2 sec. beginnen en dan terug uit.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42149
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#143

Heb je beide geheugenbankjes afzonderlijk geprobeerd? Ook één voor één in beide geheugensloten?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#144

had dit niet gedaan, nu wel.
Start nooit op, soms schakelt terug uit na paar seconden en dan zelf weer aan enz. Sart niet gewoon en ook niet na drukken f10
Met slechte(???) hoort soms reageren of proberen, maar raakt niet opgestart. Heb alle vier de mogelijkheden geprobeerd.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42149
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#145

Verwijder de accu eens uit de laptop zodat je hem alleen via het stroomnet van spanning voorziet en probeer dan nogmaals eens op te starten.
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#146

Ik doe dit steeds zonder accu, moet kunnen zonder stroom zetten door kabel uit te trekken
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42149
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#147

Goedemorgen,

Blijkbaar is er dus wellicht meer aan de hand met deze laptop, maar ik begrijp niet heel goed wat je bedoeld met "moet kunnen zonder stroom zetten door kabel uit te trekken"?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#148

kan hem anders niet afleggen met de aan-uitknop, dan terug proberen
Zou hij wel terug werken met de nieuwe balkjes die ik deze namiddag zal hebben? Ik mag het hopen.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42149
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#149

Oké dus als de accu is geplaatst is de laptop met de aan en uitknop niet uit te schakelen, je schakelt de laptop dus uit door het stroom direct van de laptop te halen?
Gebruikersavatar
goldenrod
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 378
Lid geworden op: 23 aug 2015 15:45
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: AVG
AM: geen?
FW: Geen?

#150

inderdaad
Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”