Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 173
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Handleidingen overzicht Windows Vista

do 07 feb, 2013 15:34:33

Bestandassociaties (koppelingen) Windows Vista herstellen.
Het gebeurt weleens dan een bestands-extensie (associatie) corrupt raakt, zodat niet het oorspronkelijke programma maar het nieuwe programma voortaan gekoppeld is aan de bestanden met die extensie. Met de 'register aanpassingen' / 'extensies' die in deze handleiding staan vermeld kunt u gemakkelijk de oorspronkelijke bestandassociaties weer herstellen


Mapnamen niet te wijzigen in Windows Vista.
Dit probleem wordt veroorzaakt door update kb938979, na het uitvoeren van deze update ontbreken er ineens een aantal register sleutels.


Windows Vista Activatie backuppen
Met Vista Activation Backup and Restore (ABR) kan je de activatie bestanden opslaan en na een herinstallatie terug te plaatsen.
Wie vaak zijn pc formatteert, kan na een aantal keren de melding krijgen om telefonisch te moeten activeren, vandaar deze optie om de activatie te back-uppen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast