USB stick wordt niet herkend

1
Mijn USB stick (mijn extern geheugen) wordt niet meer herkend door de PC (Windows Vista). Ik heb gewerkt met TestDisk. Ik heb nog niet alle bestanden gecontroleerd, want het zijn er veel. Ik wil de bestanden op de USB stick opnieuw laten herkennen dor de PC. Installatie ongedaan maken bij schijfstation, USB-controllers en USBDeview (tips via Internet) is niet gelukt.
Is er nog een andere methode of lukt dit niet meer omdat ik met Test Disk gewerkt heb?

Re: USB stick wordt niet herkend

9
je zou eens kunnen proberen of het op een mac wel lukt. Misschien dat het formaat door windows niet goed ondersteund maar bij Mac wel. Ik heb dit een keer gehad toen ik een externe hd aan een dvd recorder gelegd had en niet goed afgesloten had. Op een windows pc kon ik er niet bij maar op mac wel.. bestanden overzetten opnieuw formateren en klaar..

Re: USB stick wordt niet herkend

10
iMichael schreef:je zou eens kunnen proberen of het op een mac wel lukt.
Ik heb al vaker gehoord dat een niet leesbare USB-stick op een Windows computer wel leesbaar is op een Mac of Linux computer. Ik dacht dat chato dit hier op het forum al ergens ooit had gemeld.
Als de TS geen Mac heeft dan kan en Linux live-cd ook wel een mogelijkheid zijn op de USB-stick in te openen en de gegevens te kopieren naar een andere locatie.
http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic ... 278&t=5328" onclick="window.open(this.href);return false;
----- Certa stant omnia lege ----
--------I'm not a Geek------
Plaats reactie

Terug naar “Windows Vista”

ComputerComputer