Opnieuw installeren

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Gesloten
Gebruikersavatar
Tweety
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 39
Lid geworden op: 25 jun 2011 12:15
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: AVG
Locatie: Nieuwerkerk

#1

28 jun 2011 11:25

Hey,

ik heb 3 recovery disks van Windows 7, als ik Windows dus opnieuw wil installeren moet ik die CDs er een voor een in doen? Heb die uitleg al gelezen, maar dit bleef me ff hangen, want ik snap het niet, en wanneer moeten ze erin?

Groetjes,
Tweety
Tweety heeft dit bericht gepost!
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#2

28 jun 2011 12:53

Wat voor recovery cd's zijn dit en kan je hiermee wel een schone installatie doen en horen deze wel bij die PC?
Normaal staat Windows 7 op 1 dvd.
Kan je wel van eerste schijf opstarten en de installatie starten?
Gebruikersavatar
Tweety
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 39
Lid geworden op: 25 jun 2011 12:15
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: AVG
Locatie: Nieuwerkerk

#3

28 jun 2011 13:06

Wessel schreef:Wat voor recovery cd's zijn dit en kan je hiermee wel een schone installatie doen en horen deze wel bij die PC?
Normaal staat Windows 7 op 1 dvd.
Kan je wel van eerste schijf opstarten en de installatie starten?
Zijn de recovery CDs kan dit? Heb ze na het kopen van me laptop laten maken door me oom :warning_icon:

Groetjes,
Tweety
Tweety heeft dit bericht gepost!
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#4

28 jun 2011 13:08

Wat voor computer is het en heb je al geprobeerd van de eerste schijf op te starten.
Gebruikersavatar
Tweety
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 39
Lid geworden op: 25 jun 2011 12:15
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: AVG
Locatie: Nieuwerkerk

#5

28 jun 2011 13:14

Nee, maar wat ik weet is:
Merk: Acer
Aspire 5336, 2GB DDR3 Memory 250 GB HDD
Ben nu weg, probeer straks wel.

Groejtes,
Tweety
Tweety heeft dit bericht gepost!
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41802
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#6

28 jun 2011 13:17

Als je de laptop opstart druk dan bij het Acer scherm eens op ALT + F10 hiermee wordt de disc 2 disc recovery geladen en kan je de fabrieksimage weer terug plaatsen.
Gesloten

Terug naar “Windows 7”