Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Emsisoft Internet Security bèta

do 15 mei, 2014 13:51:27

Emsisoft bekend van het gelijknamige Emsisoft Anti-Malware heeft de eerste publiekelijke bèta van Emsisoft Internet Security uitgebracht, dit beveiligingspakket zal de opvolger zijn van de Emsisoft Internet Security Pack wat een combinatie is van het anti-malware programma en de Online Armor firewall.

Dit geheel nieuwe beveiligingspakket van Emsisoft is gebaseerd op Emsisoft Anti-Malware maar uitgerust met een firewall die geheel opnieuw is ontwikkelt. In vergelijking met Online Armor heeft de firewall van Emsisoft Internet Security volledige ondersteuning voor IPv6 en meer diepgaande configuratiemogelijkheden betreffende de regels voor pakket-filtering. Verder is de performance aanzielijk verbeterd, en heeft de firewall volledige Unicode ondersteuning.

Verder is Emsisoft Internet Security ook voorzien van nieuwe functionaliteiten met betrekking tot de nieuwste verbeteringen in de beveiliging van huidige Windowsversies zoals ASLR (Address Space Layout Randomization) en DEP (Data Execution Prevention). Al deze verbeteringen komen de uiteindelijke geboden beveiliging flink ten goede, waardoor het pakket een nog betere bescherming biedt.

Net zoals het anti-malware pakket maakt Emsisoft Internet Security gebruik van de geheel vernieuwde gebruikersinterface en qua gebruikersgemak heeft dit vele voordelen, wanneer één van de verschillende beschermingslagen is uitgeschakeld zal dit middels een verandering van het statusscherm worden weergeven, maar ook het pictogram van Emsisoft Internet Security op de taakbalk zal een indicatie geven wanneer er een beschermingslaag niet actief is. Hieronder de verschillende statussen met de indicatie van de geboden bescherming, en zoals u op verschillende schermen kunt zien geeft dit een zeer duidelijke indicatie van de geboden bescherming.

  • Groen Uw computer is volledig beschermd.
  • Oranje Uw computer is gedeeltelijk beschermd.
  • Rood Uw computer is niet beschermd.

Afbeelding

Emsisoft Internet Security bescherming.

Bestandsbewaking
Deze beschermingslaag voert de controle uit op alle bestanden en programma’s die op de computer actief zijn en of gestart worden, ook de bestanden die u download of via e-mailbijlagen opslaat op uw computer worden real-time gecontroleerd door de “bestandsbewaking” van Emsisoft Internet Security.

De Emsisoft Internet Security bestandsbewaking is intelligente technologie en wordt continu geoptimaliseerd, waardoor u niets merkt van de vele bestanden die elk moment op de achtergrond worden gecontroleerd aan de hand van miljoenen virusdefinities. .

Gedragsbewaking
Om de nieuwst bedreigingen ook wel zero-day malware genoemd te kunnen detecteren waar zelfs nog geen virusdefinities voor bestaan zijn er aanvullende technologieën benodigd, en de “gedragsbewaking” van Emsisoft is daar één van. Via deze intelligente technologie controleert Emsisoft Internet Security namelijk continu het gedrag van alle actieve programma’s en processen op uw computer.

Wanneer er een verdacht programma wordt gedetecteerd zal er een waarschuwing worden getoond wanneer deze wordt uitgevoerd. Deze beschermingslaag is onlosmakelijk verbonden aan het Emsisoft Internet Security Netwerk, wat een hele grote verzameling aan gegevens is die online bij Emsisoft is opgeslagen, middels deze cloud-verificatie kan er snel beoordeeld worden of een bepaald programma of proces wel of niet veilig is.

Surfbeveiliging & firewall
De surfbeveiliging is de beschermingslaag die u tijdens het surfen beveiligd tegen allerlei online dreigingen, het is immers bekend dat de meeste malware via gecompromitteerde websites of dubieuze advertentienetwerken worden verspreid. De ingebouwde firewall en surfbeveiliging bieden een uitstekende beveiliging tegen alle online dreigingen.

Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk zo’n gecompromitteerde website probeert te bezoeken die malware of spyware verspreidt, dan zal Emsisoft Internet Security dit voorkomen en dit domein preventief blokkeren. Al deze informatie wordt verkregen uit en lijst met zogenaamde malware-hosts en andere dubieuze websites, maar ook advertenties en tracking websites kunnen door Emsisoft Internet Security worden geblokkeerd.

Emsisoft Internet Security downloaden en proberen.
Een bètarelease is niets meer dan een stabiele publiekelijke test-versie, maar nog niet helemaal gereed om als officiële versie uit te geven en daarom kan een dergelijke versie nog bug's bevatten.
Voor de gewone gebruiker is het dan ook niet aanbevolen om deze versie te gebruiken, maar voor de tweakers en of techneuten natuurlijk ideaal om de nieuwste product-versie te kunnen testen.
Wanneer u Emsisoft Internet Security wilt uitproberen kunt u het installatiebestand van de onderstaande link downloaden, wanneer u reeds Emsisoft Internet Security geïnstalleerd heeft staat dient u deze eerst te verwijderen voordat u deze publiekelijke bèta versie installeert.


De onderstaande afbeeldingen zijn verkleind, klik op de thumbnail voor een vergroting.

Image Image


Bekende problemen in deze bèta.
  • Windows 8 toast notifications aren't integrated yet.
  • Installation wizard occasionally can't proceed with the online update.
  • Translations are pretty messed up due to major changes to the language files. It is strongly recommended that you only use the English translation at the moment.
  • In some cases the button texts don't match the alert type in alert windows. For example a behavior blocker alert may refer to the File Guard and vice versa.
  • Help files are still referring to version 8.
  • There are a lot of smaller alignment issues in the GUI. We are still figuring out the optimal control placement in a lot of dialogs, so things may look a bit off sometimes.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten