Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41272
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Emsisoft Referral Rewards Programma

di 27 aug, 2013 17:47:19

Het Emsisoft Referral Rewards Programma is bedoeld om u als enthousiaste gebruiker te belonen als u nieuwe gebruikers van Emsisoft Anti-Malware weet te werven. Voor elke nieuwe gebruiker van Emsisoft Anti-Malware die het programma via uw unieke Emsisoft ID nummer installeert ontvangt u geheel gratis en bonus van Emsisoft en dit varieert van één tot zes maanden gratis verlenging van uw licentie.
Om deel te kunnen nemen aan het Emsisoft Referral Rewards Programma hoeft u zich nergens in te schrijven of aan te melden, uw unieke Emsisoft ID nummer staat namelijk in Emsisoft Anti-Malware zelf vermeld in een klein kader onder het menu met de naam "vertel 't door en verleng gratis uw licentie".

Emsisoft Anti-Malware downloaden.
Afbeelding

Hoe werkt het Emsisoft Referral Rewards Programma
Het Emsisoft Referral Rewards Programma werkt eigenlijk heel simpel en zoals eerder vermeld hoeft u zich nergens aan te melden of in te schrijven, wanneer u Emsisoft Anti-Malware heeft geïnstalleerd kunt u via de link "vertel 't door en verleng gratis uw licentie" in het programma zelf uw unieke Emsisoft ID nummer opvragen zoals u kunt zien in het groene kader op de onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Via deze pagina op de website van Emsisoft ziet u aan de hand van uw unieke Emsisoft ID nummer het materiaal waarmee u kunt deelnemen aan het Emsisoft Referral Rewards Programma. Deze webpagina waar u onder andere de downloadlink ziet staan met uw persoonlijke / unieke Emsisoft ID nummer. De downloadlink verwijst naar een installatiebestand met uw persoonlijke Emsisoft ID en dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit;
http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6188356.exe

Uw persoonlijke Emsisoft ID is zoals in dit voorbeeld 6188356 Let op: Dit Emsisoft ID nummer is voor iedereen een ander nummer en mag niet worden verwijderd van de bestandsnaam, omdat het anders niet mogelijk is om van één tot zes maanden gratis verlenging van uw licentie te koppelen door Emsisoft.

Uw persoonlijke downloadlink voor Emsisoft Anti-Malware kunt u op verschillende manieren onder de aandacht brengen waarmee u vervolgens nieuwe gebruikers werft en zelf profiteert van de bonus van één tot zes maanden gratis verlenging van uw licentie. U hoeft niet eens zelf over een licentie voor Emsisoft Anti-Malware te beschikken want het Referral Rewards Programma werkt namelijk ook wanneer u de 30-dagen probeerversie van Emsisoft Anti-malware gebruikt dus ook met de gratis versie van Emsisoft Anti-Malware kunt u geheel gratis de volledige versie verkrijgen.

Emsisoft Referral Rewards Programma - bonussen

Eén maand gratis verlenging op uw licentie
Voor elke nieuwe gebruiker van Emsisoft Anti-Malware die via uw unieke Emsisoft ID downloadlink de gratis 30-dagen probeerversie van Emsisoft AntiMalware downloadt en installeert krijgt u geheel automatisch één maand extra bij uw licentieperiode opgeteld.

Zes maanden gratis verlenging op uw licentie
Wanneer een nieuwe gebruiker van Emsisoft Anti-Malware die via uw unieke Emsisoft ID downloadlink Emsisoft Anti-Malware had gedownload en heeft geïnstalleerd en vervolgens via de link in het programma een jaarlicentie koopt, ontvangt u geheel automatisch zes maanden extra bij uw eigen licentieperiode!

Emsisoft Referral Rewards Programma - downloadlink gebruiken

E-mailberichten
Beveel Emsisoft Anti-Malware aan bij vrienden en bekenden en stuur hun een e-mail met uw persoonlijke downloadlink en een omschrijving van het programma en waarom u het zo goed vindt. Opmerking: Hoe persoonlijker zo'n e-mail bericht is, hoe meer kans u heeft dat de ontvanger van het bericht geïnteresseerd raakt in het programma en gebruik maakt van uw downloadlink. Ga aub niet spammen en een bericht naar vele e-mail adressen tegelijk versturen. Wij hebben zelf een hekel aan spam en wanneer wij vermoeden dat uw persoonlijke downloadlink via spam wordt aangeboden wordt de gratis licentieperiode niet toegekend.

Twitter & Facebook (Social Media)
Via social media zoals Twitter en Facebook kunt u eveneens gebruik maken van uw persoonlijke Emsisoft ID om bijvoorbeeld nieuws omtrent Emsisoft of nieuwe versies te verspreiden met uw eigen download link.
Of vertel uw Twitter of Facebook vrienden over hoe goed Emsisoft Anti-Malware uw computer beschermd, waarom u het anderen aanbeveelt en geef daarbij uw persoonlijke downloadlink.

Forum handtekening eigen websites en of blog
Net zoals via social media kunt u op een forum of uw eigen eigen websites en of blog gebruik maken van uw persoonlijke Emsisoft ID om te laten weten over hoe goed Emsisoft Anti-Malware uw computer beschermd en waarom u het anderen aanbeveelt. Niet alle forums staan toe dat er gebruik wordt gemaakt van een persoonlijke handtekening met een commercieel tintje dus kijk dit altijd even na voordat u bijvoorbeeld de userbar van Emsisoft Anti-Malware ergens op een forum gebruikt met uw persoonlijke Emsisoft ID.
Afbeelding

Installeer de Emsisoft Anti-Malware op computers van vrienden en bekenden
Indien u altijd mag komen opdraven om de computerproblemen van anderen op te lossen? Als dat zo is, download dan het setupbestand met uw persoonlijke Emsisoft ID en bewaar dat op bijvoorbeeld een USB stick of cd. Wanneer u dan weer eens bij een ander de problemen mag verhelpen kunt u direct Emsisoft Anti-Malware installeren en zelf profiteert van de bonus van één tot zes maanden gratis verlenging van uw licentie

Let op! Het Referral Rewards Programma werkt echter niet wanneer u thuis Emsisoft Anti-Malware op meerdere computers installeert. Om misbruik van het Emsisoft Referral Rewards Programma te voorkomen zal elke nieuwe installatie van Emsisoft Anti-Malware per IP-adres slechts één keer meetellen voor het Referral Awards Programma voor de volgende installaties met uw ID zal er geen bonus betreffende de licentie worden verstrekt.
Indien u gebruik maakt van een licentie die voor meerdere computers geldig is dan worden de extra dagen verdeeld over die computers dus bij een een licentie voor 3 computers is dit 3 x 10 dagen en niet 3 x 30 dagen.

Emsisoft Referral Rewards Programma - informatie
Iedere keer dat via uw persoonlijke downloadlink een nieuwe gebruiker Emsisoft Anti-Malware downloadt en installeert krijgt u bij het updaten een melding te zien dat uw licentie met 30 dagen is verlengd!. Hieraan is geen limiet ingesteld. Weet u met uw persoonlijke downloadlink 12 nieuwe gebruikers te werven, dan krijgt u zelfs twaalf maanden extra bij uw licentieperiode.
Wanneer twee mensen een licentie kopen via uw downloadlink en geïnstalleerde en geinstalleerde versie van Emsisoft Anti-Malware dan krijgt u eveneens een bonus van twaalf maanden extra op uw licentie.
U hoeft dus zelf niet eens over een betaalde licentie voor Emsisoft Anti-Malware te beschikken want het Referral Rewards Programma werkt ook wanneer u de 30-dagen probeerversie van Emsisoft Anti-malware gebruikt!

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent de installatie van Emsisoft Anti-Malware het Emsisoft Referral Rewards Programma zelf of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Emsisoft Anti-Malware
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast