Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41272
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4 uitgebracht

di 20 aug, 2013 09:52:55

Afbeelding Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4

Wat is er nieuw in Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4 - (Changelog)

 • Realtime bescherming De real-time bescherming is geoptimaliseerd met betrekking tot de bestandsbewaking en gedragsbewaking voor meer performance.
 • Hybride updates Door gebruik te maken van een combinatie van incrementele en differentiële updates is er c.a. 95% minder dataverkeer benodigd.
 • Verbeterde PUP detectie De detectie op ongewenste toolbars en andere potentieel ongewenste programma's is aangescherpt.
 • Betere malware verwijdering De snelheid en techniek voor het verwijderen van malware is verbeterd.
 • Toegankelijkheid Verbeterde ondersteuning voor screen-readers en braille

De verbeterde detectie op ongewenste toolbars en andere potentieel ongewenste programma's afgekort als PUP is wellicht geen onverwachte toevoeging in Emsisoft Anti-Malware want anno 2013 is gebundelde software een ware plaag, en afgezien het feit dat deze zeer hinderlijk kunnen zijn vertragen deze ook onnodig uw browser en of computer en niet geheel onbelangrijke dergelijke ongewenste software kan ook uw surfgedrag monitoren.

Tijdens de installatie van Emsisoft Anti-Malware krijgt u bij het onderdeel "Computer scannen" de optie om Potentially Unwanted Programs (PUPs) in te schakelen zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Wanneer u Emsisoft Anti-Malware reeds in gebruik heeft ontvangt u automatisch de update naar Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4 en wordt deze geheel op de achtergrond geïnstalleerd, de detectie op Potentially Unwanted Programs (PUPs) kunt u dan ook als volgt inschakelen.
 • Open Emsisoft Anti-Malware en klik in het linker menu op "bewaking".
 • Klik vervolgens op het tabblad bestandsbewaking en onder meldingen kunt u de standaardactie bij mogelijk ongewenste programma's inschakelen, standaard staat deze op geen actie ondernemen ingesteld.
 • De detectie op ongewenste programma's kan op vier manieren worden ingesteld.
 • Blokkeren en vragen wat te doen - Hiermee wordt de keuze geheel aan de gebruiker gesteld en kunt u zelf de uiteindelijke beslissing nemen.
 • Blokkeren & quarantaine & popup - Het ongewenste programma wordt automatisch geblokkeerd en u krijgt alleen een melding te zien dat deze is geblokkeerd, verder actie is hierbij niet benodigd.
 • Stil Blokkeren & quarantaine - Het ongewenste programma wordt automatisch geblokkeerd zonder verdere melding of popup.
 • Geen actie ondernemen - De detectie op ongewenste programma's is hiermee uitgeschakeld.

Afbeelding

Wanneer u tijdens de installatie van Emsisoft Anti-Malware de detectie op Potentially Unwanted Programs (PUPs) heeft ingeschakeld dat wordt deze ingesteld op de optie Blokkeren en vragen wat te doen, wanneer een onbekend programma wordt uitgevoerd zal deze geverifieerd worden in het Emsisoft Anti-Malware Netwerk (EAMN), vervolgens krijgt u een melding van Emsisoft Anti-Malware te zien zoals op de twee bovenstaande afbeeldingen waar u zelf kunt beslissen welke actie u wilt uitvoeren waarbij er aanvullend een indicatie wordt gegeven wat andere gebruikers hebben uitgevoerd.
Standaard zal Emsisoft Anti-Malware adviseren om het uitvoeren te blokkeren, waarna er tevens een programmaregel wordt aangemaakt voor deze genomen beslissing.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent de installatie van Emsisoft Anti-Malware of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Emsisoft Anti-Malware
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast