Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41272
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Emsisoft is gestopt met de ontwikkeling van Online Armor

zo 08 mei, 2016 08:54:38

Emsisoft heeft in 2015 bekendgemaakt dat de firewall Online Armor niet meer verder doorontwikkeld zal worden. Sinds eind maart dit jaar is ook de algehele ondersteuning beëindigd, dit betekent concreet dat het programma geen beveiligingsupdates meer krijgt en er vanuit Emsisoft ook geen ondersteuning meer zal worden gegeven voor dit pakket.

Door de jaren heen was Online Armor een zeer innovatieve firewall waarbij de HIPS (Host Intrusion Prevention System) een belangrijk onderdeel was in het herkennen en preventief blokkeren van potentiële bedreigingen. Inmiddels is dit een redelijk achterhaalde techniek, beschermingsmethoden zoals gedragsbewaking (Behavior Blocker) en heuristische analyse methoden al dan niet in de cloud blijken vele malen effectiever.
Emsisoft Internet Security is het vervangende beveiligingspakket van Online Armor geworden, maar ook de opvolger van de combinatie van Emsisoft Anti-Malware en Oline Armor die als EISP (Emsisoft Internet Security Pack) beschikbaar was.

Mocht je nog een geldige licentie hebben voor Online Armor kan je die bij Emsisoft laten omzetten naar een licentiesleutel voor Emsisoft Internet Security.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten