Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
BoyanBraam93
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 83
Lid geworden op: wo 26 feb, 2014 12:58:13

Online Armor zorgt voor veel vertraging Windows 10

wo 02 sep, 2015 11:20:19

Ik heb al een tijdje Online Armor, het beveiligt goed. In het begin werkt de laptop gewoon normaal geen verschil in snelheid maar na een perioden van een aantal maanden begin ik verschil te merken in snelheid, dit is vooral te merken aan me browsers die dan gaan haperen of heel lang laden over een pagina of niet eens laden (ik weet dat het aan online armor ligt omdat als ik deze volledig sluit alles perfect laad enz.), dan verwijder ik online armor weer en installeer ik het opnieuw en dan gaat het weer een hele periode goed tot dat het probleem zich weer voordoet. De verdere beveiligings software die op mijn PC aanwezig is Malwarebytes Anti-Malware(gratis versie dus niet real-time) en Avast Free Antivirus 2015 waarvan ik de webshield uit heb staan, ook heb ik de Windows Firewall uitstaan. Dit alles draait op Windows 10.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 41272
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Re: Online Armor zorgt voor veel vertraging Windows 10

do 03 sep, 2015 07:56:33

Goedemorgen,

Emsisoft is gestopt met de doorontwikkeling van Online Armor, hierdoor is deze firewall ook niet compatibel met Windows 10. Tot en met 31 maart 2016 wordt er nog wel ondersteuning gegeven en komen er nog essentiële updates uit. Maar het krijgt geen programma-updates meer die er voor moeten zorgen dat het pakket geheel compatibel is met Windows 10.

De voornaamste reden om dit programma niet meer verder door te ontwikkelen komt mede door de komst van Emsisoft Internet Security, mocht je een licentie hebben voor de betaalde versie van Online Armor kan je die via Emsisoft laten omzetten naar het Internet Security pakket. Zie ook de onderstaande link voor meer informatie.
http://blog.emsisoft.com/2015/03/31/ems ... t-roadmap/
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast