Emsisoft is gestopt met de ontwikkeling van Online Armor

Stel hier uw vragen met betrekking tot de gratis of betaalde versie van Emsisoft Anti-Malware en de Emsisoft Emergency Kit.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42310
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#1

Emsisoft heeft in 2015 bekendgemaakt dat de firewall Online Armor niet meer verder doorontwikkeld zal worden. Sinds eind maart dit jaar is ook de algehele ondersteuning beëindigd, dit betekent concreet dat het programma geen beveiligingsupdates meer krijgt en er vanuit Emsisoft ook geen ondersteuning meer zal worden gegeven voor dit pakket.

Door de jaren heen was Online Armor een zeer innovatieve firewall waarbij de HIPS (Host Intrusion Prevention System) een belangrijk onderdeel was in het herkennen en preventief blokkeren van potentiële bedreigingen. Inmiddels is dit een redelijk achterhaalde techniek, beschermingsmethoden zoals gedragsbewaking (Behavior Blocker) en heuristische analyse methoden al dan niet in de cloud blijken vele malen effectiever.
Emsisoft Internet Security is het vervangende beveiligingspakket van Online Armor geworden, maar ook de opvolger van de combinatie van Emsisoft Anti-Malware en Oline Armor die als EISP (Emsisoft Internet Security Pack) beschikbaar was.

Mocht je nog een geldige licentie hebben voor Online Armor kan je die bij Emsisoft laten omzetten naar een licentiesleutel voor Emsisoft Internet Security.
Plaats reactie

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”