Emsisoft Internet Security 9.0 - 20% korting

Stel hier uw vragen met betrekking tot de gratis of betaalde versie van Emsisoft Anti-Malware en de Emsisoft Emergency Kit.
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42315
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

#1

Emsisoft Internet Security is het nieuwste beveiligingspakket wat het huidige "Internet Security Pack" bestaande uit de twee losse programma's (Emsisoft Anti-Malware en de Online Armor Firewall) zal gaan vervangen. Na twee jaar van intensieve ontwikkeling en een publiekelijke testperiode van de bèta versie is vandaag de officiële release van Emsisoft Internet Security 9.0. Deze beveiligingssuite is gebaseerd op de technologie die reeds in gebruik is bij Emsisoft Anti-Malware zoals de dual-engine scanner bestaande uit (Emisoft & Bitdefender) die verantwoordelijk is voor de realtimebescherming die bestaat uit drie lagen. Maar Emsisoft Internet Security is ook uitgerust met een intelligente firewall die volledige ondersteuning heeft voor Ipv6.

Het Oostenrijkse beveiligingsbedrijf heeft Emsisoft Internet Security ook voorzien van nieuwe functionaliteiten met betrekking tot de nieuwste verbeteringen in de beveiliging van huidige Windowsversies zoals ASLR (Address Space Layout Randomization) en DEP (Data Execution Prevention). Al deze verbeteringen komen de uiteindelijke geboden beveiliging flink ten goede, waardoor het pakket een nog betere bescherming biedt tegen alle vormen van malware en over kwaadaardigheden.

De gehele maand september kunt u Emsisoft Internet Security met een korting van 20% aankopen, u betaalt nu slechts €39,95 voor één jaar €69,95 voor twee jaar en €95,95 voor drie jaar. Via de onderstaande afbeelding en link naar de webshop kunt u Emsisoft Internet Security direct bestellen via de officiële webshop van Emsisoft, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.
Afbeelding
Emsisoft Internet Security - introductie

7 redenen om Emsisoft Internet Security te gebruiken
  1. Driedubbele bescherming tegen malware (Bestandsbewaking, Gedragsbewaking en Surfbeveiliging / firewall)
  2. Intelligente firewall: Verbergt uw computer voor publieke netwerken zodat deze onzichtbaar zal zijn.
  3. Gemakkelijke configuratie: De op toepassing gebaseerde firewall is heel flexibel en makkelijk te configureren.
  4. Lichtgewicht: Vanwege de goede performance beschermt Emsisoft Internet Security uw computer perfect zonder vertragingen.
  5. Minimale firewall meldingen: Dit mede om verkeerde beslissingen van de firewall te voorkomen.
  6. Emsisoft Anti-Malware Network: Miljoenen programma's zijn via de cloud beoordeeld en zo kunnen programma's snel geverifieerd worden.
  7. Veel voordelen ten opzichte van de Windows firewall zoals eenvoudig gebruik, en bescherming van zowel de inkomende als uitgaande verbindingen.
Plaats reactie

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”