Pagina 1 van 1

Emsisoft Emergency Kit 9 Beta

Geplaatst: 10 aug 2014 10:37
door Maxstar
Emsisoft heeft gisteren de publieke bèta versie van Emsisoft Emergency Kit 9 uitgebracht, net zoals Emsisoft Anti-Malware 9 is de on-demand malwarescanner voorzien van de geheel vernieuwde gebruikersinterface. Daarnaast heeft de vernieuwde versie van de portable malwarescanner ook een verbeterde detectie op malware, en de routines waarop het bedreigingen kan verwijderen.

Verder is het natuurlijk de gebruikersinterface die de grootste verandering met zich meebrengt, en dit komt het gebruikersgemak zeker ten goede. Zo zijn de logbestanden makkelijker te benaderen, en is er een veel beter overzicht van de uitgevoerde scans, en items die in quarantaine zijn geplaatst of verwijderd zijn van het systeem. Voor particulier gebruik niet van belang, maar voor commercieel gebruik is het licentiesysteem ook nieuw met de komst van versie 9 van de Emsisoft Emergency Kit.

Net zoals Emsisoft Anti-Malware is de Emergency Kit geheel gebaseerd op de "dual-engine" technologie waarbij er gebruik wordt gemaakt van zowel de Bitdefender engine als die van Emsisoft zelf. Dit pakket is voornamelijk bedoeld als (second-opinion) scanner om naast uw reguliere beveiligingssoftware te gebruiken om periodiek uw computer te scannen op mogelijke bedreigingen, maar ook is het een heel erg handig programma om reeds geïnfecteerde computer op te schonen. De Emsisoft Emergency Kit hoeft namelijk niet geïnstalleerd te worden, en kan bijvoorbeeld direct vanaf een USB-Stick uitgevoerd worden.

De onderstaande afbeeldingen zijn verkleind, klik op de thumbnail voor een vergroting.

ImageImageImageImage
Via de onderstaande link is de bèta versie van Emsisoft Emergency Kit 9 te downloaden.
http://dl.emsisoft.com/EmsisoftEmergencyKit9.zip" onclick="window.open(this.href);return false;