Application.AdReg (A)

1
Bij het scannen met Emsisoft is er 1 object ontdekt in het register kan ik dit zonder problemen laten verwijderen.
Kan iemand mij ook vertellen wat dit is en doet en waar het van is op Google raak ik niet echt wijzer https://www.google.nl/#q=HKEY_LOCAL_MACHINE" onclick="window.open(this.href);return false;\SOFTWARE\CLASSES\WOW6432NODE\INTERFACE\{79FB5FC8-44B9-4AF5-BADD-CCE547F953E5}

Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\WOW6432NODE\INTERFACE\{79FB5FC8-44B9-4AF5-BADD-CCE547F953E5} Ontdekt: Application.AdReg (A)

Re: Application.AdReg (A)

5
Niet dat ik weet want nieuwe software heb ik zeker niet geinstalleerd alleen wel updates van Adobe Flash en Java maar dat zijn de echte updates geweest.
Ik heb het nu weer gewoon laten verwijderen en zal nu wel even aanzien of het wegblifjt of naderhand weer gevonden zal worden met een scan.

Re: Application.AdReg (A)

6
Hallo,

Ik heb zo'n vermoeden dat Java hiervan de oorzaak is, de legitieme update is namelijk ook gebundeld met de ASK Toolbar. Het zou zomaar kunnen dat wanneer je deze hebt uit gevinkt tijdens de installatie er toch nog een bepaalde verwijzing in het register wordt geplaatst. Maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen, dat zou ik dan eens moeten testen.
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”

ComputerComputer
cron