Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Emsisoft Anti-Malware - Veelgestelde vragen

vr 16 aug, 2013 10:37:13

Kan het mijn huidige antivirus vervangen?
Ja. Emsisoft Anti-Malware is een compleet antivirus programma dat bescherming biedt tegen alle mogelijke gevaren die op de loer liggen. Emsisoft Anti-Malware bevat twee gecombineerde virusscanners om een optimale detectie van malware te garanderen terwijl 3 beschermingslagen nieuwe infecties van het systeem voorkomen.
Lees hier hoe het werkt.

Waarom wordt het "Anti-Malware" genoemd en geen "Antivirus"?
Onze malware analisten hebben vastgesteld dat van alle malware die een bedreiging vormt minder dan 0,5% uit virussen bestaat (gegevens uit 2012). Om ons product dan "Antivirus" te noemen zou per definitie fout zijn. Wij zijn perfectionisten en hebben er daarom voor gekozen om de term "Malware" te gebruiken in de naam van ons product. "Malware" omvat alle soorten schadelijke software zoals virussen (0.5%), rogue security software (0.5%), rootkits (1.0%), adware (2.7%), mogelijk schadelijke programma's (4.1%), wormen (4.6%), financiële malware & wachtwoord stelers (5.3%), online gaming wachtwoord stelers (6.9%), backdoors (13.3%) en trojans (61.3%). Wees er op bedacht dat niet alle "Anti-Malware" producten die beschikbaar zijn dezelfde hoogwaardige bescherming kunnen bieden als Emsisoft Anti-Malware.

Wordt het programma in de toekomst goedkoper?
Emsisoft Anti-Malware is een kwalitatief hoogwaardig produkt voor een redelijke prijs. Wij doen ook al het mogelijke om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Niet alleen voordat ze iets besteld hebben, maar ook daarna. Wij onderhouden een goed contact met onze klanten en belonen trouwe klanten met een korting. Het verlengen van een licentie is 25% goedkoper dan een nieuwe licentie en elk volgend jaar krijgt u nog eens 5% korting wanneer u de licentie verlengt. Dit kan oplopen tot 60% korting vergeleken met de normale prijs voor een jaarlicentie! AIs dat nog niet genoeg om u te overtuigen, bekijk dan eens ons Referral Rewards Program. Vertel vrienden en bekenden over Emsisoft en voor elke unieke gebruiker die de probeerversie van Emsisoft Anti-Malware installeert krijgt u geheel automatisch een maand extra bij uw licentieperiode. U kunt zelfs 6 maanden extra bij uw licentieperiode krijgen wanneer iemand op uw aanraden een jaarlicentie voor Emsisoft Anti-Malware koopt..
Meer over het Referral Rewards Program

Is Emsisof Anti-Malware niet gratis?
Ja en nee. Standaard wordt Emsisoft Anti-Malware geïnstalleerd als een 30-dagen probeerversie. Na deze 30 dagen is een licentie nodig om de bescherming die Emsisoft Anti-Malware biedt te behouden. U kunt ook kiezen om Emsisoft Anti-Malware in de gelimiteerde freeware modus te gebruiken. In deze freeware modus kunt u het programma blijven gebruiken om de computer te scannen en infecties te verwijderen. De gelimiteerde freeware modus biedt echter geen enkele bescherming tegen nieuwe infecties. Dat is handig als een second opinion scanner maar u moet NOOIT vertrouwen op de freeware modus als bescherming van uw computer. Zonder een goede real-time bescherming loopt uw computer een groot risico om snel geïnfecteerd te raken met alle gevolgen van dien.

Hoe kan ik mijn licentie vernieuwen?
Wanneer uw licentie nog niet helemaal verlopen is: Open Emsisoft Anti-Malware en klik op de link "Licentie verlengen" die u rechtsonder in het scherm ziet staan. Volg de instructies om de bestelling af te ronden. Bij een volgende update van het programma ziet u uw nieuwe licentieperiode in het programma vermeld staan.

Wanneer uw licentie verlopen is: Vul uw licentiecode in op deze renewal order page en volg de instructies.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast