Pagina 1 van 1

Best Buy Guide - Kantoor & Office PC €600 augustus 2014

Geplaatst: vr 01 aug, 2014 11:10:19
door PC Web Plus
Afbeelding
In deze Best Buy Guide voor een Kantoor & Office PC met een Budget van €600 hebben we gekozen voor een Intel Core i7 4790 / 3.6 Ghz. Zoals elke maand zijn de Best Buy Guide-systemen samengesteld bij Azerty. Via het forum van PC Web Plus kunnen wij in samenwerking met Azerty een korting aanbieden bij uw bestelling, deze korting bij Azerty.nl geldt enkel voor leden van het forum. Naast de geboden korting profiteert u ook altijd direct van gratis verzending van uw bestelling binnen Nederland en België. Op de onderstaande link kunt u nalezen hoe van deze korting bij Azerty en gratis verzending kunt profiteren.

Onderstaand vindt u het complete overzicht van deze Kantoor & Office PC, deze Best Buy Guide is een richtlijn voor het samenstellen van een computer waarbij we zijn uitgegaan van een budget van €600 euro. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe Kantoor & Office PC kunt u deze samenstelling als basis gebruiken en natuurlijk geheel naar wens aanpassen.

Voor persoonlijk advies omtrent een PC samenstellen is het belangrijk om te weten waarvoor u de computer gaat gebruiken, aan de hand van uw wensen en het budget kunnen de hardwarespecialisten vervolgens geheel gebalanceerd een PC samenstellen waarbij het budget voor de nieuwe computer zo optimaal mogelijk benut zal worden. U kunt zelf aangeven of u alleen een computer wilt samenstellen of daarbij ook advies wilt over randapparatuur zoals een beeldscherm, toetsenbord, muis en overige externe hardware. Maar ook of de computer geleverd dient te worden met Windows en of andere software.

Dit systeem is samengesteld bij Azerty, leden van PC Web Plus kunen profiteren van korting en gratis verzendkosten bij Azerty

ProductPrijs
Behuizing:Cooler Master Silencio 352 - Minitowermodel€ 49,90
Voeding:Corsair CX Series Modular CX430M€ 45,90
Moederbord:ASRock H81M-HDS€ 43,79
Processor:Intel Core i7 4790 / 3.6 Ghz - 8 MB cache€ 274,90
Geheugen:Crucial Ballistix Tactical€ 74,90
Harde schijf:Seagate Barracuda ST1000DM003 - Vaste schijf€ 51,90
Optische drive:LiteOn iHAS124 - Schijfstation€ 18,90
Totaal prijs:€ 640,16Prijzen & Informatie- Assemblagekosten:
- De vermelde prijzen zijn uiteraard een richtlijn gezien het feit dat deze met regelmaat wijzigen (assemblagekosten en aflever en verzendkosten zijn niet meegerekend, zie Korting bij Azerty.nl).
- Dit computersysteem omvat alleen de computer, randapparatuur en software zoals het besturingssysteem is niet inbegrepen.
- Wilt u dit systeem aangepast hebben of wilt u gratis persoonlijk advies dan kunt u terecht in het forum: "Aankoopadvies nieuwe computers & laptops".

- Azerty PC Montage 1 jaar garantie €59,00
- Azerty PC Montage 2 jaar garantie €85,00
- Azerty PC Montage 3 jaar garantie €109,99

Alle prijzen zijn inclusief btw en vastgesteld op het moment van publicatie en daardoor aan verandering onderhevig.