Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
noori
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 89
Lid geworden op: do 22 okt, 2015 15:51:58
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: Avast

Adapter die de batterij van mijn laptop langzaam kapot maakt?

do 07 sep, 2017 17:02:35

De adapter van mijn laptop is onlangs stuk gegaan en ik gebruik nu een reserve adapter die ik voor mijn vorige laptop ooit had gekocht. De batterij van mijn oude laptop ging vervolgens opeens erg snel op en steeds erger en erger. Tot op een punt hij niet aanging zonder de adapter erin.

Nu valt mij op dat ik sinds ik deze reserve adapter gebruik voor deze nieuwe laptop...hetzelfde gebeurt. Hij houdt het amper een uur vol en gaat erg snel leeg ook al is hij helemaal opgeladen. HEt is ook een nieuwe laptop dus het kan niet zijn  dat het komt omdat ik de adapter te lang erin laat zitten ook al is het vol.

Wat raden jullie aan? Nieuwe adapter kopen of is er niets mis met deze adapter?
En dan het belangrijkste: welke adapter kopen? Originele of is een andere die ook compatibel is met mijn laptop niet erg?

Laptop die ik heb: Asus K555LA-DM2613T
Adapter: Versie of merk zie ik niet dus hierbij een foto: https://www.dropbox.com/s/qn59qn82hizpxwg/20170907_170110.jpg?dl=0

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast