Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Blokkendoos
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 268
Lid geworden op: zo 16 okt, 2011 13:24:05
OS: W7 64prof edition
AV: Emsisoft IS
FW: Emsisoft IS

pc loopt vast

ma 02 okt, 2017 19:45:19

PC loopt iedere dag wel een keer vast, niets werkt dan mee, Num=Lock niet, Ctrl-Alt-Delete niet, cursor is bevroren.
De eerste keer dat dit gebeurde was er ook een luide brom uit de speakers te horen. Daarna is dat niet meer voorgekomen.

Moet bekennen dat de pc een week geleden ongeveer is gecrasht en er in het Bios een aantal wijzigingen hebben plaats gevonden waardoor de de C schijf, de hoofdschijf (een SSD)
ineens niet meer als primary boot aangemerkt stond. Hierdoor startte de pc niet meer op, ook waren er een paar andere instellingen gewijzigd; IDE en AHCI.
Ik heb dit teruggezet zover ik denk dat het hoort te zijn, de pc startte dus weer op en alles lijkt het te doen, maar omdat de pc vast loopt ineens, vraag ik me af wat het kan zijn.

groet Dan

W7 prof editie 64 bit

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten