Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

 
noori
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 89
Lid geworden op: do 22 okt, 2015 15:51:58
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: Avast

Ik moet op https://192.168.1.1/ zonder mijn wi-fi of ethernet kabel

zo 04 mar, 2018 20:32:00

Ik heb via https://192.168.1.1/ mijn wifi uitgeschakeld omdat dit nodig was voor een reden. Nu wil ik het weer inschakelen, maar is dit niet mogelijk omdat ik geen wifi heb. Ik wil dit graag doen zonder ethernet kabel. Is dit mogelijk en kan iemand mij hiermee helpen?

 
Gebruikersavatar
Black Tiger
Moderator (Netwerken)
Moderator (Netwerken)
Berichten: 1779
Lid geworden op: za 03 aug, 2013 18:18:26
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Win7/Linux
AV: Emsisoft Antimalware
AM: Malware Bytes
FW: Windows Firewall
Locatie: State Penitentiary

Re: Ik moet op https://192.168.1.1/ zonder mijn wi-fi of ethernet kabel

zo 04 mar, 2018 21:39:23

Dat ligt er aan welk merk en type modem/router je hebt. Op sommige modems zit er een knopje voor de wifi. Dan kun je op de knopje drukken en staat de wifi weer aan.
Als er niet zo'n knopje op je modem zit dan kun je alleen nog de modem resetten naar fabrieksinstellingen als je geen kabel wilt gebruiken. Maar dan ben je wel alle voordien eventueel zelfgemaakte instellingen kwijt (zoals bijv. een ander wifi wachtwoord).

Dit zijn echter de enige mogelijkheden zonder werkende wifi en zonder netwerk kabel.
Greetings, Black Tiger.

Afbeelding
 
noori
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 89
Lid geworden op: do 22 okt, 2015 15:51:58
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: Avast

Re: Ik moet op https://192.168.1.1/ zonder mijn wi-fi of ethernet kabel

zo 04 mar, 2018 21:49:28

Black Tiger schreef:
Dat ligt er aan welk merk en type modem/router je hebt. Op sommige modems zit er een knopje voor de wifi. Dan kun je op de knopje drukken en staat de wifi weer aan.
Als er niet zo'n knopje op je modem zit dan kun je alleen nog de modem resetten naar fabrieksinstellingen als je geen kabel wilt gebruiken. Maar dan ben je wel alle voordien eventueel zelfgemaakte instellingen kwijt (zoals bijv. een ander wifi wachtwoord).

Dit zijn echter de enige mogelijkheden zonder werkende wifi en zonder netwerk kabel.

Bedankt voor je zeer snelle en duidelijke antwoord! Dan zal het toch echt met een kabel moeten.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten