Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Acronis True Image

di 21 aug, 2012 13:52:46

Afbeelding

Acronis True Image is één erg goed back-up programma, en het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat het gebruik van een goed back-up programma eigenlijk wel noodzakelijk is. Met Acronis True Image heeft u een prima pakket dat zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruiker geschikt is.
Dit back-up programma staat bekend als een geavanceerd back-up programma zodat het voldoet aan alle eisen van de gebruiker, hieronder zullen we de eigenschappen en mogelijkheden van Acronis True Image toelichten. Tevens staan hier de links naar de Acronis Webshop vermeld zodat u deze direct kunt bestellen.

 • Back-up
  • Met Acronis True Image kunt u in een handomdraai een back-up van uw gehele besturingssysteem maken waarbij u kunt kiezen uit de volledige, incrementele en differentiële back-up mogelijkheid die Acronis biedt. Meer informatie hierover leest u hier.
   Naast gehele back-ups (images) kunt u ook partities, toepassingen, instellingen en delen van het systeem apart back-uppen.
   Met Acronis kan je gemakkelijk naar lokale schijven, netwerkschijven (NAS), FTP en de Acronis online backupruimte uw back-up wegschrijven.
 • Online back-up
  • Deze mogelijkheid is één maand gratis te gebruiken met in totaal 250GB opslagruimte, wilt u deze mogelijkheid blijven gebruiken kost dit €4,95 per maand of €49,95 per jaar.
 • Synchroniseren
  • Met deze funtie kunt u verschillende mappen met elkaar synchroniseren en gelijk houden, zowel op de lokale computer als op externe / netwerkschijven en computers. Voor deze functie is echter wel een account bij Acronis benodigd.
 • Pluspakket
  • Het pluspakket voor Acronis True Image Home 2012 voegt een aantal extra opties aan de standaardfunctionaliteit toe, zo kunt u namelijk back-ups terug te plaatsen op andere hardware.
   Verder voegt het pluspakket ondersteuning voor dynamische schijven toe, waarmee u ook back-up- en herstelacties bij deze harde schijven kunt uitvoeren.
   De licentie van het "pluspakket" mag op maximaal vijf computer gebruikt worden.

Bestellen

Acronis True Image Home 2013 - klik hier om naar de webshop te gaan - €59,44 / $49,99
Acronis True Image Home 2013 (upgrade) - klik hier om naar de webshop te gaan - €35,64 / $35,69
Acronis True Image Home 2013 Family Pack (3PC) - klik hier om naar de webshop te gaan - €83,24 / $95,19
Acronis True Image Home 2013 Plus Pack - klik hier om naar de webshop te gaan - €21,36 / $21,41
Acronis True Image Home 2013 Plus Pack (upgrade) - klik hier om naar de webshop te gaan - €21,36 / $21,41
Acronis True Image Online (250GB) (per maand) - klik hier om naar de webshop te gaan - €5,89 / $5,89
Acronis True Image Online (250GB) (per jaar) - klik hier om naar de webshop te gaan - €47,54 / $47,59
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten