windowsImageBackup installeren lukt niet

Stel hier uw vragen met betrekking tot overige software en allerhande computervragen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
shailendersain
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 05 apr 2011 14:23
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 8.1
AV: Avast!
FW: Comodo

#1

20 jan 2015 20:50

Afbeelding

Beste,

Ik heb een half jaar geleden een backup gemaakt en vandaag wilde ik deze installeren maar kreeg ik een melding dat dit niet mogelijk was. Weet iemand wat ik verkeerd doe en hoe ik deze image alsnog erop krijg?

BVD
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1779
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10
Gegeven likes: 1

#2

24 jan 2015 23:42

Als ik het goed begrijp heb je een systeemkopie gemaakt die je nu wilt terugzetten maar op welke manier doe je dit?
Groetjes Dasle
Gebruikersavatar
shailendersain
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 05 apr 2011 14:23
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 8.1
AV: Avast!
FW: Comodo

#3

27 jan 2015 14:55

via de charms bar>
instellingen>
pcinstellingen wijzigen>
bijwerken en herstellen>
systeemherstel>
geavenceerde opstartopties>
nu opnieuw opstarten>
problemen oplossen>
geavenceerde opties>
herstellen met installatiekopie>

hierna wordt de kopie gevonden op mijn externe harde schijf maar wanneer ik deze selecteer krijg ik vervolgens bovengenoemde melding (screenshot).
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1779
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10
Gegeven likes: 1

#4

29 jan 2015 21:02

Een systeemkopie kun je terug zetten met een herstelschijf, deze kun je aanmaken vanuit Windows.
Groetjes Dasle
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1779
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10
Gegeven likes: 1

#5

06 feb 2015 12:49

Hoi shailendersain,

Heb je het probleem in de tussentijd kunnen oplossen?
Groetjes Dasle
Gebruikersavatar
shailendersain
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 05 apr 2011 14:23
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 8.1
AV: Avast!
FW: Comodo

#6

26 mar 2015 16:22

Ik vroeg hulp hoe de al aanwezige backup te installeren en ik kreeg als antwoord hoe ik een backup moest maken?
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1779
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10
Gegeven likes: 1

#7

27 mar 2015 15:07

Waar staat er geschreven uitleg dat je een back-up moet maken in dit topic? ::)
Ik vroeg hulp hoe de al aanwezige backup te installeren
Die info staat toch enkele berichten terug omhoog.
Een systeemkopie kun je terug zetten met een herstelschijf, deze kun je aanmaken vanuit Windows.
Groetjes Dasle
Gebruikersavatar
shailendersain
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 05 apr 2011 14:23
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 8.1
AV: Avast!
FW: Comodo

#8

27 mar 2015 17:22

Ik haal herstelschijf en backup door elkaar volgens mij.

Ik heb een backup/systeemkopie. Deze moet ik dus met een herstelschijf laden?
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1779
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10
Gegeven likes: 1

#9

28 mar 2015 15:20

Ja idd op den duur kan dat erg verwarrend zijn ;)
Een systeemkopie of image van je gehele C-schijf kan je terug zetten met een systeemherstelschijf.
In je profiel staat er vermeld dat je een Windows 8.1 gebruiker bent, of gaat het hier om een ander besturingssysteem?
Groetjes Dasle
Gebruikersavatar
shailendersain
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 88
Lid geworden op: 05 apr 2011 14:23
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 8.1
AV: Avast!
FW: Comodo

#10

28 mar 2015 18:33

8.1 klopt ja.
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1779
Lid geworden op: 25 jul 2009 13:36
OS: Windows 10
Gegeven likes: 1

#11

29 mar 2015 15:22

Eerst en vooral zorg dat je jou belangrijke bestanden veilig hebt gesteld, je weet maar nooit.

Oke dus een systeemkopie heb je al aangemaakt en heb je dus ter beschikking, hier staat hoe dat in zijn werk gaat en zie je ook de optie om een herstelschijf aan te maken welke je ziet onder methode 2.
Klik op de link Een systeemherstelschijf aanmaken en volg de verdere instructies.
Laat je systeem nu opstarten van je zonet aangemaakte herstelschijf en lees dit topic even door hoe je een systeemkopie terug zet met een herstelschijf. Herstellen met installatiekopie in dit geval.
Ben je niet zeker of heb je enige twijfel dan meld dit even voor je verder gaat.
Groetjes Dasle
Plaats reactie

Terug naar “Algemene computervragen en problemen”