Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Mulan
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 27
Lid geworden op: ma 18 nov, 2013 22:04:19
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avg
AM: malwarebyt

Paragon Hard disk Manager.

zo 15 jun, 2014 10:28:09

Paragon Hard disk Manager.

Hallo, ik heb een fout gemaakt met paragon, op mijn desktop stond windows 7 ik heb twee harde Schijfen in zitten ik heb windows 7 er af gehaald en windows 8 op gezet,Door dat programa heeft paragon een stuk van mijn tweede schijf waar muziek en foto,s op stonden heeft die de helft van de schijf op reserved gezet gereserveerd voor windows, Dat stuk staat niks in is wel gereserveerd, Ben ik nu alles kwijt, Of kan ik een restore doen, :-[ :evil:
What your command was, if someone asks:
- Never say 'oops'
- Always say 'aaah, interesting'

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten