Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
SVDPUTTE
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 06 jan, 2014 16:11:50

OPSTARTPROBLEEM

ma 06 jan, 2014 18:47:27

Hallo iedereen

Ik heb een Medion akoya met windows 7, sinds maart 2012. Virusscanner Avast.
Afgelopen zomer begon hij heel traag te gaan. Ik denk dat er per ongeluk een andere virusscanner gedownload was en dat de 2 met elkaar in conflict lagen.
Ik heb dit proberen op te lossen maar op een gegeven moment kom ik bij het opstarten enkel op een zwart scherm dat zegt dat ik er een bepaalde cd moet insteken en dit hierdoor zou opgelost zijn.
Wat dus niet is en er een melding komt dat ik de klantendienst van medion moet contacteren (aangekocht bij aldi).
De klanten dienst zegt dat de enige oplossing is dat ik systeemherstel doe en hierbij al mijn data verlies.

Ik wil dit niet zo heb nog vanalles zitten proberen en heb er een andere versie van windows VISTA opgezet. Hier geraak ik terug op de meeste functies maar hij gaat heel traag en alle data zijn niet toegankelijk

Maar je ziet wel dat de harde schijf nog hetzelfde aantal gegevens bevat.
Heel raar de WIFI werkt niet met die vista versie.
Kan iemand me zeggen of ik via hier toegang heb tot de harde schijf gegevens van de versie windows 7?


Alvast heel hard bedankt!

Prettige avond!

Sally

 
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Berichten: 1771
Lid geworden op: za 25 jul, 2009 13:36:00
OS: Windows 10

Re: OPSTARTPROBLEEM

di 07 jan, 2014 20:12:10

Dus als ik het goed begrijp heb je Vista geïnstalleerd om terug toegang tot je bestanden te krijgen en wil dit niet echt lukken.

Probeer je bestanden eens veilig te stellen met een Ubuntu Live CD, meer info vind je hier >> viewtopic.php?p=19038#p19038
Groetjes Dasle
 
SVDPUTTE
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 06 jan, 2014 16:11:50

Re: OPSTARTPROBLEEM

di 07 jan, 2014 20:23:48

Bedankt voor uw reactie!

Ik heb kunnen opstarten met Fastboot en zo geraak ik aan al mijn harde schijf! Ik heb mijn externe harde schijf erop aangesloten en kan zo dus alles in veiligheid stellen. Ben super blij.
Zodra ik alles heb over gezet kan ik eigenlijk volledig syteemherstel doen.
Hoe weet ik nog niet.

Enig idee hoe ik dit het beste doe?
Ik kan bij setting aan kooptoestand herstellen.


Groetjes en nogmaal bedankt!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten