Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
niekarker
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 21 jun, 2013 16:54:53

PBF bestand

vr 21 jun, 2013 16:59:00

Hallo. Ik heb een groot probleem. Ik heb ooit een Backup gemaakt maar heb het progamma niet meer alleen de backup. Het is een PBF bestand.
Weet iemand welk backup progamma hierbij hoort ?? :idea:

 
Gebruikersavatar
Maaike
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1189
Lid geworden op: vr 30 okt, 2009 11:54:52
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avira (free)
Locatie: Harlingen
Contacteer:

Re: PBF bestand

vr 21 jun, 2013 17:19:48

Hallo Niekarker,

Een PBF formaat is een Protocolbuffer Binary Format en moeten ook PBF, PFM, 000 bestanden als inhoud hebben want ik weet dat Paragon back-up deze bestand formaten gebruikt.
Q. The program has created a .PFM file as well as usual .PBF image-file. What for is .PFM file used? Is it required to restore a backup image?
A. .PFM files are supplementary files that are used by the Image Explorer utility for faster navigation within contents of an image. Actually .PFM-files are not required to restore an image or browse image contents.
The program automatically produce .PFM file for every new image-file. .PFM-files take only few dozens of kilobytes at maximum.
Image Explorer is an utility, which allows to browse image contents and export selected files/directories from it, without restoring an image. In addition, Image Explorer allows to browse partitions of FAT16/FAT32, NTFS and Ext2/Ext3 types.


De software Backup & Recovery 2013 Free kan je proberen te gebruiken maar als je de back-up niet met dit programma hebt aangemaakt of het niet meer weet zou ik zeker eerst alleen een kopie van de back-up hiermee proberen te openen.
http://www.paragon-software.com/home/br-free/
Soms wil het wel eens voorvallen dat bestanden corrupt worden als je die met een ander programma probeert te importeren en te openen.

Op Filehippo is ook nog een versie van 2012 te downloaden die kan je ook proberen.
http://www.filehippo.com/download_parag ... y/history/

Op Google heb ik niet zo snel andere programma's kunnen vinden die PBF, PFM, 000 bestanden gebruiken en dan moet het haast wel Paragon zijn die je in het verleden hebt gebruikt.

Ik hoop dat ik je hiermee een klein beetje op weg heb geholpen en laat even weten of het is gelukt. En als het niet is gelukt dan ook. :smileybye:
Zoals wij van PC Web Plus u helpen met informatie, advies en oplossingen kunt u ons helpen aan meer leden en/of bezoekers.
Vertel een kennis, vriend of familielid over het forum van PC Web Plus en verhoog zo onze bekendheid.

M.v.g,
~*~Maaike~*~
 
niekarker
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 21 jun, 2013 16:54:53

Re: PBF bestand

zo 22 jun, 2014 16:40:25

Nee helaas niet gelukt....

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast