Beste Ziggo klant, Gefelicteerd! [Phishing]

1
Er is weer een (oude) phishing-truc uit naam van Ziggo opgedoken om persoonlijke gegevens te ontfutselen. Als u tijdens het surfen op internet ineens wordt omgeleid naar pagina met de melding "Beste Ziggo klant, Gefeliciteerd!" is uw computer hoogstwaarschijnlijk geïnfecteerd met adware.

Om dit te controleren kunt u ons infectie stappenplan uitvoeren. Vul in ieder geval nooit uw persoonlijke gegevens in op een dergelijke phishing-site.
Ziggo organiseert een verjaardagspromotie gedurende 7 dagen. Om jouw loyaliteit te bedanken voor het kiezen voor ons als internetprovider. We selecteren iedere dag 10 gelukkige gebruikers die een exclusief geschenk van ons winnen. Waaronder een gratis Apple iPhone X, Samsung Galaxy S10, Apple Watch. Omdat jij voor ons hebt gekozen. En uw IP-adres 10.100.100.10 is geselecteerd geweest.

Je moet simpelweg onze anonieme vragenlijst hier onderaan beantwoorden om jouw prijs te winnen. Schiet op! 8 gebruikers hebben deze uitodiging ontvangen en er zin maar 2 prijzen om te winnen. Beste Ziggo gebruiker. Wij vieren onze verjaardag en jij bent geselecteerd als winnaar van de gratis prijs van vandaag! Je hoeft simpelweg onze anonieme vragenlijst in te vullen om het te claimen!
Afbeelding
Afbeelding

Terug naar “Beveiliging & Privacy”

ComputerComputer