Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41272
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

HitmanPro.Alert installatie en gebruikershandleiding

vr 22 feb, 2013 13:42:02

HitmanPro.Alert is een extra beveiligingslaag die u kunt gebruiken om uw online veiligheid te optimaliseren, dit is een gratis tool die als Windows service actief is en real-time bescherming biedt tijdens uw browsersessies.
Zodra uw computer geïnfecteerd is zal HitmanPro.Alert dit detecteren en een waarschuwing tonen, deze extra beveiligingslaag is dus uitermate geschikt om uw online veiligheid bij het online bankieren, bestellen bij webshops en dergelijke te waarborgen.

HitmanPro.Alert biedt dus extra bescherming tegen de zogenaamde “Banking-Trojanen” die momenteel erg populair zijn bij de cybercriminelen, door deze extra beveiliging wordt het voor “Banking-Trojanen” onmogelijk gemaakt om transactiegegevens te wijzigen voordat het wordt gecodeerd en verstuurd naar de bank.

HitmanPro.Alert beschermd u dus tegen de zogenaamde Man-in-the-Browser aanvallen, waarbij de cybercriminelen op de achtergrond gebruik maken van jouw eigen sessie met de bank en de gegevens zonder dat u het merkt manipuleren om bijvoorbeeld de transacties te wijzigen.

HitmanPro.Alert - downloaden en installeren
HitmanPro.Alert kunt u downloaden van de onderstaande link, er is zowel een 32 als 64 bit versie beschikbaar. In het artikel 32 of 64 bit versie van een beveiligingsproduct? staat beschreven hoe u kunt nagaan welk installatie bestand u nodig heeft.
 • Dubbelklik op hmpalert.exe om de installatie van HitmanPro.Alert te starten, u zult het volgende scherm te zien krijgen met een beknopte beschrijving van HitmanPro.Alert.
 • HitmanPro.Alert is a free watchdog that looks out for cyber-thieves. It mitigates Man-in-the-Browser attacks by informing you when a known or unknown Trojan infiltrated your browser.
  Keep your money and personal data safe during online banking, shopping, social networking, blogging, gaming and more.

  Afbeelding
 • Klik vervolgens op de knop "Install", wanneer u een melding krijgt van het gebruikersaccount beheer klikt u op Ja om de installatie voort te zetten.
 • Wanneer de installatie gereed is zult u twee kleine vensters in de rechterbovenhoek van het scherm zien verschijnen.
  Afbeelding

HitmanPro.Alert - gebruiken
HitmanPro.Alert is een gratis tool die real-time de integriteit van de gebruikte browser controleert en waarschuwt wanneer veilig internetbankieren en bijvoorbeeld online winkelen niet meer gegarandeerd kan worden. Wanneer er sprake is van een gecompromitteerde browser integriteit zal HitmanPro.Alert dit melden middels een scherm waarin u direct uw computer kunt scannen met HitmanPro. Zie ook de HitmanPro.Alert review voor meer informatie en een voorbeeld van een geïnfecteerd systeem.

Tijdens het gebruik van u gebruikte browser kunt u meerdere malen een zogenaamde "Flyout" van HitmanPro.Alert zien verschijnen, zodra u hierop klikt kunt u aangeven dat deze tot de volgende herstart van de computer verborgen dient te blijven. Verder kunt u vanuit dit scherm ook direct een on-demand scan uitvoeren met HitmanPro zoals u op de onderstaande afbeelding kunt zien.
Afbeelding
HitmanPro.Alert - eigenschappen
 • HitmanPro.Alert waarschuwt de gebruiker wanneer kritische functies van de browser in het gedrang komen door bekende en nieuwe “Banking-Trojanen”, zoals:
  • Zeus
  • SpyEye
  • Sinowal (aka Mebroot en Torpig)
  • Ice-IX
  • Citadel
  • Cridex
  • Shylock
  • en vele anderen ...
 • Ondersteunt alle web browsers, waaronder Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari, Maxthon en Pale Moon.
 • Toekomstbestendig technologie is niet afhankelijk van malware handtekeningen.
 • Compatibel met alle antivirusprogramma's en loopt langs alle andere beveiligingssoftware.
 • Geschikt voor 32-bits en 64-bits versies van Windows XP, Vista en Windows 7.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent de HitmanPro.Alert of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Beveiliging & Privacy
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten