Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41271
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Malwarebytes evaluatieversie verlopen

ma 17 dec, 2012 17:08:41

Malwarebytes Anti-Malware is een gratis malwarescanner maar de PRO versie van Malwarebytes Anti-Malware is ook een aanvullende malwarescanner die ontwikkeld is om naast bestaande beveiligingssoftware te gebruiken en hierbij real-time bescherming geeft zoals IP-protection en malware execution prevention.

Wanneer u de gratis versie van Malwarebytes Anti-Malware installeert krijgt u aan het einde van de installatie de vraag of u de gratis probeer versie van Malwarebytes Anti-Malware PRO wilt gebruiken, standaard staat deze optie ingeschakeld. Wanneer u deze optie niet uitschakelt zal Malwarebytes Anti-Malware 14 dagen beschikbaar zijn als de PRO versie. Als de 14 dagen trial bijna verlopen is, of geheel verlopen is zal Malwarebytes hier melding van geven zoals.

  • Malwarebytes Anti-Malware evaluatie versie zal verlopen in 2 dagen(en)klik hier voor meer informatie.
  • Je computer is niet meer beschermd, omdat je evaluatie versie is verlopen!

Afbeelding


Zodra de probeer versie van Malwarebytes Anti-Malware PRO is verlopen krijgt u het bovenstaande scherm te zien, mocht u deze niet direct in beeld krijgen kunt u deze openen door tweemaal op het (MBAM) Malwarebytes Anti-Malware pictogram in de taakbalk te klikken. In dit scherm krijgt u drie opties waarbij u het programma kunt aankopen, activeren en de evaluatie / probeer versie kunt beëindigen. Bent u niet in het bezit van een licentiecode en wilt u Malwarebytes Anti-Malware alleen met de gratis functionaliteit blijven gebruiken kiest u voor de optie "Beëindig evaluatieversie".

Wilt u gebruik blijven maken van Malwarebytes Anti-Malware PRO dan kunt u het programma direct via dit scherm aankopen, wilt u later het programma aankopen kan dit natuurlijk en dan kiest u bijvoorbeeld voor de optie uitstellen. Via de onderstaande links kunt Malwarebytes Anti-Malware PRO bestellen.

Een licentie van Malwarebytes Anti-Malware PRO is geen licentie die bijvoorbeeld één jaar of langer geldig is maar een lifetime licentie, u hoeft dus maar éénmalig een licentie aan te kopen en deze kost € 22,95 per PC en blijft dan altijd geldig.

Meer informatie
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast