Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

G DATA BankGuard

za 17 mei, 2014 12:58:42

G DATA BankGuard is standaard is alle beveiligingspakketten aanwezig en biedt extra bescherming met betrekking tot het internetbankieren en online winkelen. Gezien de huidige malware-varianten en dan met name de "bankingtrojanen" die als voornaamste doel hebben om financiële transacties te manipuleren, persoonlijke gegevens en bank- en creditcardgegevens te achterhalen is een dergelijke beveiliging natuurlijk geen overbodige luxe. G DATA BankGuard is een onderdeel van de "Webbeveiliging" en de "Browserbeveiliging" en biedt preventief bescherming bij het internetbankieren en online winkelen.

Voorheen was G DATA BankGuard een losstaand beveiligingspakket wat zich als BHO (Browser Helper Object) in Internet Explorer plaatste en als extensie c.q. add-on in andere browsers. Maar in de huidige beveiligingspakketten van G DATA is deze proactieve bescherming geheel geïntegreerd, en werkt het geheel op de achtergrond en behoeft geen verdere configuratie wat het uiteindelijke gebruikersgemak ten goede komt.

Na de installatie van het betreffende beveiligingspakket van G DATA is de BankGuard-functionaliteit standaard actief, en dit kunt u controleren via Instellingen -> AntiVirus - > Webbeveiliging. Aanvullend op de bescherming bij het internetbankieren en online winkelen is de "Webbeveiliging ook voorzien van een functionaliteit met betrekking tot het detecteren van keyloggers en het voorkomen dat kwaadaardige software uw toetsaanslagen kunnen registeren.

Afbeelding
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten