Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

G DATA Logboeken

vr 16 mei, 2014 12:43:03

In de G DATA Logboeken wordt automatisch alle informatie gerelateerd aan uitgevoerde updates van de virusdefinities, gedetecteerde bedreigingen, de gedragscontrole en het scannen van internet-content opgeslagen. Deze informatie kunt u raadplegen via ieder scherm door te klikken op het kladblok-icoon of via de toetscombinatie (CTRL+P). Alle G DATA Logboeken worden op datum gerangschikt, en kunt u handmatig ook op type, status en titel laten weergeven en exporteren naar een (*.html) en tekstbestand (*.txt). Dergelijke informatie kan bij hulp en ondersteuning omtrent vragen over gedetecteerde bedreigingen en op problemen met bijvoorbeeld het installeren van updates en dergelijke essentiële informatie verschaffen om snel tot een oplossing van de problemen te kunnen komen.

Op het onderstaande scherm ziet u het overzicht van de G DATA Logboeken waarbij u van elk item via het previewvenster de opgeslagen informatie kunt raadplegen. Om deze gegevens te exporteren selecteer u het item en klikt u vervolgens op de knop Opslaan als en zal het standaard in het HTML formaat worden opgeslagen, echter kunt u bij "Opslaan als" ook kiezen voor ASCII-tekstbestanden(*.txt), gebruik deze optie wanneer u één van de G DATA Logboeken als bijlage op dit forum wilt toevoegen als aanvulling op uw vraag of probleem.

Afbeelding
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast