Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Dasle
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 1771
Lid geworden op: za 25 jul, 2009 13:36:00
OS: Windows 10

Telenet Security Pack uitzonderingen instellen

do 06 feb, 2014 12:31:32

  • Klik met de linker muisknop op het Telenet-icoon in het systeemvak rechts in de taakbalk en kies in het Telenet Launch pad voor de optie "Computer bescherming".
  • Klik nu onderin het venster op de optie "Instellingen".
  • Klik in het volgende venster onderaan op "Bestanden uitsluiten van de scan..."
  • Selecteer vervolgens het tabblad "Objecten".
Afbeelding
  • Klik nu op de knop "Toevoegen..." en navigeer naar het bestand, map of partitie welke u wilt uitsluiten van het scannen en klik vervolgens op "OK".
  • Om het uitsluiten ongedaan te maken, selecteer het bestand, map of partitie en klik op de knop "Verwijderen" en bevestig dit door te klikken op "OK".
Groetjes Dasle

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten