Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Trusteer Eindpuntbeveiliging wachtwoord bescherming

vr 13 sep, 2013 13:45:04

Bij elke website waar u inlogt die door Trusteer Eindpuntbeveiliging is beschermd, zal u bij de eerste keer inloggen en het opgeven van het wachtwoorden een melding krijgen dat er een indiening van een wachtwoord is geregistreerd. In dit venster kunt u vervolgens aangeven of u het wachtwoord door Trusteer Eindpuntbeveiliging wilt laten beschermen of niet. Deze melding wordt alleen de eerste keer dat u op een beschermde website inlogt weergegeven, nadat de installatie van Trusteer Eindpuntbeveiliging voltooid is en wanneer u een nieuwe website heeft toegevoegd om te laten beveiligen.

Afbeelding

Trusteer Eindpuntbeveiliging wachtwoord bescherming
De Trusteer Eindpuntbeveiliging is uitgerust met een functionaliteit waarmee uw wachtwoorden van de websites die beschermd zijn tegen phishingaanvallen beschermd worden. Bij een phishingaanval worden de gebruikersnamen en wachtwoorden die u opgeeft bij een frauduleuze website die er exact zo uitziet als de echte website naar de aanvaller of een (command & control server) verstuurd.

Om u te beschermen tegen phishingaanvallen controleert Trusteer Eindpuntbeveiliging uw opgegeven wachtwoord wanneer u inlogt op een echte website. Er wordt vervolgens een melding weergegeven om u ervan op de hoogte te stellen dat dit wachtwoord gecontroleerd is, en de bescherming ervan actief is. Telkens wanneer u dit wachtwoord of een overeenkomend wachtwoord invoert op een andere website, zal Trusteer Eindpuntbeveiliging een waarschuwing weergeven om u ervan op de hoogte te stellen dat u dit wachtwoord reeds op een andere website gebruikt. Indien u te maken heeft met een phishingaanval en een frauduleuze website bezoekt, zal Trusteer Eindpuntbeveiliging op het moment dat u uw wachtwoord invoert ingrijpen en u waarschuwen. Op dit moment kunt u opmerken dat u zich niet op de echte website bevindt, en Trusteer Eindpuntbeveiliging de opdracht geven dit wachtwoord niet naar deze website te versturen.

Trusteer Eindpuntbeveiliging - vraag & antwoord
Wanneer u vragen heeft over de installatie van Trusteer Eindpuntbeveiliging, de configuratie of mocht u tegen problemen aanlopen dan kunt u uw vraag op het forum in een nieuw onderwerp / topic stellen.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google Adsense [Bot] en 1 gast