Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41274
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Trusteer Eindpuntbeveiliging FAQ -veelgestelde vragen

vr 13 sep, 2013 13:14:38

Waarom Trusteer Eindpuntbeveiliging gebruiken?
Het is natuurlijk niets nieuws dat het zorgvuldig beveiligen van een computer tegenwoordig geen overbodige luxe is. Waar de computer vroeger alleen nog voldoende beschermd was met alleen een virusscanner komen we heden ten dagen toch redelijk bedrogen uit, het zijn immer niet meer de “virussen” die een bedreiging voor de computer vormen. De kwaadaardigheden die allesomvattend worden aangeduid als malware is eigenlijk de juiste term als we spreken over virussen, Trojaanse paarden (trojan horses) wormen, rootkits, adware, spyware en andere kwaadaardige software. Zeker bij het gebruik van een gratis virusscanner die alleen de essentiële basis-bescherming biedt en geen aanvullende bescherming bij het internetbankieren of online winkelen is een extra beschermingslaag zoals de Trusteer Eindpuntbeveiliging zeker aan te raden.

Is Trusteer Eindpuntbeveiliging gratis?
Ja Trusteer Eindpuntbeveiliging wordt gratis aangeboden aan de klanten van een aantal bank-, beleggings- en verkoopwebsites. Een compleet overzicht kunt u nalezen op de onderstaande link.

Moet ik naast Trusteer Eindpuntbeveiliging nog een virusscanner of ander beveiligingspakket gebruiken?
Ja want de Trusteer Eindpuntbeveiliging is namelijk niet geschikt om als primaire beveiligingsoplossing te gebruiken.Trusteer Eindpuntbeveiliging is geheel een aanvulling op uw anti-virus / beveiligingssoftware.

Welke websites worden door Trusteer Eindpuntbeveiliging beschermd?
Na de installatie beschermd Trusteer Eindpuntbeveiliging standaard websites waarmee het bedrijf samenwerkt een compleet overzicht kunt hier nalezen.
Echter kunt u zelf ook websites toevoegen aan de Trusteer Eindpuntbeveiliging die u wilt laten beschermen.

Trusteer Eindpuntbeveiliging - vraag & antwoord
Wanneer u vragen heeft over de installatie van Trusteer Eindpuntbeveiliging, de configuratie of mocht u tegen problemen aanlopen dan kunt u uw vraag op het forum in een nieuw onderwerp / topic stellen.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten