1
Met Kaspersky Internet Security 2013 beveilig je alles wat je lief is – zoals je foto's, muziek en documenten, maar ook je kinderen – tegen virussen, Trojaanse paarden, spam, hackers en meer. Dankzij de automatische beveiligingsfuncties van Kaspersky Internet Security 2013 is het beschermen van je pc nu heel eenvoudig. Je kunt dus heel gerust online werken, winkelen en bankieren.

Kaspersky Internet Security 2013 downloaden en installeren
  • Download het Kaspersky Internet Security 2013 installatie bestand van de website van Kaspersky naar bijvoorbeeld het bureaublad.
  • Dubbelklik vervolgens op het installatiebestand om de installatie te starten, indien u een melding krijgt van het gebruikersaccount beheer sta dit dan toe door op "Ja" te klikken.
  • In het volgende scherm kunt u de installatie starten, hiermee gaat u automatisch akkoord met de licentievoorwaarden.
  • Eveneens kunt u hier aangeven om deel te nemen aan het Kaspersky Security Network (KSN).
Afbeelding
Kaspersky Security Network (KSN)
De dienstverlening van het Kaspersky Security Network staat gebruikers van de Kaspersky Security-producten uit de hele wereld toe om te helpen bij het vergemakkelijken van identificatie en het verminderen van de tijd die er voor nodig is om bescherming tegen nieuwe ("in het wild") veiligheidsrisico's te leveren. Deze veiligheidsrisico's richten zich op uw computer wat helpt bij het identificeren van nieuwe bedreigingen en hun bronnen en bij het verbeteren van het beveiligingsniveau van de gebruiker. Dergelijke informatie bevat geen persoonlijke identificeerbare informatie over de gebruiker en wordt door Kaspersky Lab niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor het verbeteren van haar veiligheidsproducten en voor het verbeteren van oplossingen tegen kwaadaardige bedreigingen en virussen.

Door deel te nemen aan het Kaspersky Security Network zullen u en andere gebruikers van Kaspersky Security Network-producten uit de hele wereld een aanzienlijke bijdrage leveren aan een veiligere internetomgeving.
  • Wanneer u hier geen gebruik van wilt maken, vink deze optie dan uit voordat u op de knop installeren klikt.
  • Vervolgens wordt er een controle uitgevoerd op incompatibele software, waarna de installatie automatisch wordt voorgezet.
  • Als de installatie gereed is kunt u Kaspersky Internet Security 2013 direct starten, er is geen herstart van uw computer benodigd.
  • Klik in dit scherm op de knop "Voltooien" om Kaspersky Internet Security 2013 direct te starten.
  • Er zal vervolgens automatisch een productupdate worden uitgevoerd zodat Kaspersky Internet Security 2013 direct wordt voorzien van de laatste definities en productupdates.
Afbeelding
Kaspersky Internet Security 2013 bescherming

Beschermt tegen alle virussen en internetdreigingen
Door cloudgebaseerde functionaliteit te combineren met krachtige beveiligingstechnologieën kan Kaspersky Internet Security 2013 de steeds complexere dreigingen effectiever weren. Zo kun je rustig het internet op terwijl Kaspersky jou, je pc en je kinderen beschermt.

Kaspersky Internet Security 2013 bevat niet alleen alle functies van Kaspersky Anti-Virus 2013, maar biedt tevens veel innovatieve technologieën die van essentieel belang zijn om jou te kunnen beschermen tegen geavanceerde internetdreigingen. Met Veilig bankieren, Veilig toetsenbord en andere unieke functies doet Kaspersky Internet Security 2013 meer om ervoor te zorgen dat je optimaal plezier beleeft aan internet... zonder dat je veiligheid eronder lijdt.

Registreert nieuwe, opkomende en onbekende dreigingen
In het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network worden gegevens verzameld van de pc's van miljoenen deelnemende gebruikers over de hele wereld. Hiermee helpen we je beschermen tegen de nieuwste virussen en malwareaanvallen. Potentiële dreigingen worden in realtime doorgelicht en geanalyseerd, en gevaarlijke acties worden volledig geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Identificeert verdachte websites en phishingwebsites
Dankzij de geavanceerde anti-phishingtechnologieën worden gevaarlijke URL's proactief gedetecteerd. Ook wordt realtime-informatie uit de cloud gebruikt om ervoor te zorgen dat je niet ongemerkt je waardevolle gegevens prijsgeeft aan phishingwebsites. Daarnaast voegt onze URL-advisor kleurlabels toe aan alle weblinks om je te wijzen op het risico van de link en de bijbehorende pagina's.

Biedt betere beveiliging tijdens online winkelen en -bankieren
Kaspersky Internet Security bevat sinds jaar en dag extra beveiligingslagen die helpen je informatie te beschermen tijdens onlinetransacties. Met onze nieuwe unieke Veilig bankieren-technologie ben je echter nóg beter beschermd. Veilig bankieren controleert automatisch of de website die je bezoekt, veilig is. Ook kun je de website openen in een speciale, beveiligde modus om te voorkomen dat je creditcardnummer en andere persoonlijke gegevens in de handen van cyberdieven vallen.

Beschermt je privacy en digitale identiteit
Kaspersky Internet Security 2013 bevat een groot aantal technologieën waarmee je privacy en identiteit worden beschermd, waaronder twee unieke beveiligingsfuncties voor het invoeren van persoonlijke gegevens op internet:
Veilig toetsenbord is een nieuwe technologie van Kaspersky die automatisch wordt geactiveerd bij het openen van betaalsites, websites van banken en wanneer je op een website een wachtwoord invoert. Zo wordt voorkomen dat de informatie die je met je fysieke toetsenbord invoert, niet in handen van keyloggers komt.
Voor de ultieme bescherming heeft Kaspersky de verbeterde Virtueel toetsenbord-functie. Je kunt nu je bankgegevens met de muis invoeren, zodat geen toetsaanslagen kunnen worden gedetecteerd en gestolen door keyloggers, hackers en identiteitsdieven.

Zorgt dat kinderen veilig en verantwoord kunnen surfen
Het bekroonde ouderlijk toezicht helpt een veilige pc-omgeving voor je kinderen te creëren en biedt je betere controle over het gebruik van de pc, internet, toepassingen, games en websites door je kinderen. Je kunt de interactie van je kinderen via Instant Messaging-programma's en sociale netwerken blokkeren, beperken of registreren, maar ook de overdracht van privégegevens zoals telefoon- en creditcardnummers blokkeren.

Voorkomt dat malware kan profiteren van beveiligingslekken in je pc
Cybercriminelen en malware kunnen de computer binnendringen via beveiligingslekken in toepassingen of in het systeem die niet met de nieuwste updates zijn verholpen. Deze beveiligingslekken worden opgespoord door Kaspersky Internet Security 2013. Daarnaast worden de acties van programma's met beveiligingslekken geanalyseerd en gecontroleerd zodat ze geen schade kunnen aanrichten.

Beschikt over automatische download- en installatiefuncties waardoor je tijd en moeite bespaart
Je hoeft bij de installatie nu veel minder zelf te doen. Als je het product voor de eerste keer downloadt van onze website, wordt er automatisch gecontroleerd of je over de nieuwste productversie beschikt. Vervolgens wordt, indien nodig, aanwezige malware verwijderd, waarna de installatie wordt gestart.

Compatibel met Windows 8
Kaspersky Internet Security 2013 is volledig compatibel met Windows 8, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, en geïntegreerd met de nieuwste IT-beveiligingsinnovaties van Microsoft. Bovendien kun je met Kaspersky Now, een nieuwe toepassing die is ontwikkeld voor ondersteuning van de nieuwe gebruikersinterface van Microsoft, de beveiligingsstatus van je pc in de gaten houden en essentiële beveiligingsfuncties starten.

Kaspersky Internet Security 2013 vraag & antwoord
Wanneer u vragen heeft over de installatie van Kaspersky Internet Security 2013, de configuratie of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht in dit forum.
Afbeelding

Terug naar “Security artikelen & handleidingen”

ComputerComputer