1
Kaspersky Anti-Virus 2013 biedt je de essentiële anti-virustechnologieën voor je pc in een product dat eenvoudig is te downloaden, installeren en uit te voeren. Kaspersky Anti-Virus 2013 werkt achter de schermen. Jij en je pc worden beschermd tegen virussen, spyware, Trojans, rootkits en andere dreigingen zonder dat dit de prestaties van je pc negatief beïnvloedt.

Kaspersky Anti-Virus 2013 downloaden en installeren
  • Download het Kaspersky Anti-Virus 2013 installatie bestand van de website van Kaspersky naar bijvoorbeeld het bureaublad.
  • Dubbelklik vervolgens op het installatiebestand om de installatie te starten, indien u een melding krijgt van het gebruikersaccount beheer sta dit dan toe door op "Ja" te klikken.
  • In het volgende scherm kunt u de installatie starten, hiermee gaat u automatisch akkoord met de licentievoorwaarden.
  • Eveneens kunt u hier aangeven om deel te nemen aan het Kaspersky Security Network (KSN).
Afbeelding
Kaspersky Security Network (KSN)
De dienstverlening van het Kaspersky Security Network staat gebruikers van de Kaspersky Security-producten uit de hele wereld toe om te helpen bij het vergemakkelijken van identificatie en het verminderen van de tijd die er voor nodig is om bescherming tegen nieuwe ("in het wild") veiligheidsrisico's te leveren. Deze veiligheidsrisico's richten zich op uw computer wat helpt bij het identificeren van nieuwe bedreigingen en hun bronnen en bij het verbeteren van het beveiligingsniveau van de gebruiker. Dergelijke informatie bevat geen persoonlijke identificeerbare informatie over de gebruiker en wordt door Kaspersky Lab niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor het verbeteren van haar veiligheidsproducten en voor het verbeteren van oplossingen tegen kwaadaardige bedreigingen en virussen.

Door deel te nemen aan het Kaspersky Security Network zullen u en andere gebruikers van Kaspersky Security Network-producten uit de hele wereld een aanzienlijke bijdrage leveren aan een veiligere internetomgeving.
  • Wanneer u hier geen gebruik van wilt maken, vink deze optie dan uit voordat u op de knop installeren klikt.
  • Vervolgens wordt er een controle uitgevoerd op incompatibele software, waarna de installatie automatisch wordt voorgezet.
  • Als de installatie gereed is kunt u Kaspersky Anti-Virus 2013 direct starten, er is geen herstart van uw computer benodigd.
  • Klik in dit scherm op de knop "Voltooien" om Kaspersky Anti-Virus 2013 direct te starten.
  • Er zal vervolgens automatisch een productupdate worden uitgevoerd zodat Kaspersky Anti-Virus 2013 direct wordt voorzien van de laatste definities en productupdates.
Afbeelding
Kaspersky Anti-Virus 2013 bescherming

Beschermt tegen alle virussen
Door cloudgebaseerde functionaliteit te combineren met krachtige beveiligingstechnologieën op je pc, kan Kaspersky Anti-Virus 2013 essentiële bescherming bieden tegen alle actuele dreigingen.

Registreert nieuwe, opkomende en onbekende dreigingen
In het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network worden gegevens verzameld van de pc's van miljoenen deelnemende gebruikers over de hele wereld. Hiermee helpen we je beschermen tegen de nieuwste virussen en malwareaanvallen. Potentiële dreigingen worden in realtime doorgelicht en geanalyseerd. Gevaarlijke acties worden volledig geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Identificeert verdachte websites en phishingwebsites
Dankzij de geavanceerde anti-phishingtechnologieën worden gevaarlijke URL's proactief gedetecteerd. Ook wordt realtime-informatie uit de cloud gebruikt om ervoor te zorgen dat je niet ongemerkt je waardevolle gegevens prijsgeeft aan phishingwebsites. Daarnaast voegt onze URL-advisor kleurlabels toe aan alle weblinks om je te wijzen op het risico van de link en de bijbehorende pagina's.

Voorkomt dat malware kan profiteren van beveiligingslekken in je pc
Cybercriminelen en malware kunnen de computer binnendringen via beveiligingslekken in toepassingen of in het systeem die niet met de nieuwste updates zijn verholpen. Deze beveiligingslekken worden opgespoord door Kaspersky Anti-Virus 2013. Daarnaast worden de acties van programma's met beveiligingslekken geanalyseerd en gecontroleerd zodat ze geen schade kunnen aanrichten.

Beschikt over automatische download- en installatiefuncties waardoor je tijd en moeite bespaart
Je hoeft bij de installatie nu veel minder zelf te doen. Als je het product voor de eerste keer downloadt van onze website, wordt er automatisch gecontroleerd of je over de nieuwste productversie beschikt. Vervolgens wordt, indien nodig, aanwezige malware verwijderd, waarna de installatie wordt gestart.

Compatibel met Windows 8
Kaspersky Anti-Virus 2013 is volledig compatibel met Windows 8, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft, en geïntegreerd met de nieuwste IT-beveiligingsinnovaties van Microsoft. Bovendien kun je met Kaspersky Now, een nieuwe toepassing die is ontwikkeld voor ondersteuning van de nieuwe gebruikersinterface van Microsoft, de beveiligingsstatus van je pc in de gaten houden en essentiële beveiligingsfuncties starten.

Kaspersky Anti-Virus 2013 vraag & antwoord
Wanneer u vragen heeft over de installatie van Kaspersky Anti-Virus 2013, de configuratie of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht in dit forum.
Afbeelding

Terug naar “Security artikelen & handleidingen”

cron