1
Afbeelding
PC Web Plus mag met dank aan Kaspersky vijf licenties verloten van 'Kaspersky Internet Security 2013', maar hier komen we later op terug onder het kopje "Hoe doet u mee en maakt u kans op één van deze producten?" nadat we het één en ander over dit product en de bescherming tegen kwaadaardigheden hebben beschreven.

Kaspersky Internet Security 2013
Kaspersky is natuurlijk een bekende speler op de markt van "beveiligingsproducten" voor uw computer, maar waar onderscheid kasperksy zich? Daar de malwareschrijvers voortdurend naar nieuwe aanvalstechnieken zoeken proberen de beveiligingsbedrijven zoals Kaspersky hen steeds voor te zijn. Echter blijft het een kat en muisspel maar met de huidige technologieën kunt u met de juiste programmatuur uw computer goed beveiligen.
Let wel! dat een 100% garantie nooit gegeven kan worden, het gebruik van de computer en daarbij de interactie van de gebruiker zelf bepaald immers nog altijd de uiteindelijke veiligheid.

Met de komst van Kaspersky Internet Security 2013 is tevens een nieuwe functionaliteit gelanceerd genaamd "Safe Money" alias "veilig bankieren" met deze optie kunt u websites van banken, webwinkels en andere betaalsystemen in een beschermde browser laten openen.
Aangezien het gebruik van internetbankieren en online aankopen toeneemt is het geen overbodige luxe om hierbij gebruik te maken van een aanvullende beveiliging die uw online transacties, bankzaken en dergelijke monitort op kwaadaardige invloeden.

Kaspersky Internet Security 2013 zelf werkt via de cloud, het Kaspersky Security Network (KSN)is het cloud-netwerk van Kaspersky waar een groot gedeelte van de malwaredatabase in aanwezig is en waar onbekende bestanden naar geüpload worden voor analyse om te kunnen bepalen of het bestand al dan niet kwaadaardig is.
Dat het Kaspersky Security Network (KSN) een belangrijk element is voor de uiteindelijke bescherming is wel duidelijk, op deze manier draagt namelijk iedere gebruiker een steentje bij aan de uiteindelijke beveiliging die het programma biedt.
Kwaadaardige software kan op deze manier snel gedetecteerd en geanalyseerd worden waarvoor er vanuit kaspersky weer een oplossing kan worden geboden in de vorm van definities, heuristische detectie.

Meer informatie en een complete review van Kaspersky Internet Security leest u op de onderstaande link. Hoe doet u mee en maakt u kans op één van deze producten?
Het meedoen aan deze actie is heel simpel, u hoeft namelijk helemaal niets te doen! Geen prijsvraag, puzzel echt helemaal niets.
Als u op het forum komt voor hulp en ondersteuning bij het verwijderen van een malware gerelateerd probleem dingt u automatisch mee om kans te maken op één van de vijf licenties van Kaspersky Internet Security 2013
Uw naam wordt vanaf 1 januari 2013 opgenomen in de lijst van deelnemers en op vrijdag 8 februari 2013 zullen de gebruikers van het forum bekend gemaakt worden die een een licentie van Kaspersky Internet Security 2013 krijgen toegestuurd.

Er zijn natuurlijk wel enige voorwaarden en die staan hieronder beschreven.
  • Alle aangemelde problemen die niet malware gerelateerd zijn, zijn uitgesloten van deelname.
  • Als winnaar en tevens eindgebruiker is het gewenst dat u uw bevindingen omtrent Kaspersky Internet Security 2013 hieronder in dit topic vermeld.
De winnaars ontvangen de licentie van Kaspersky Internet Security per e-mail, en zullen tevens door middel van een privébericht op de hoogte worden gebracht.
Afbeelding
3
Afbeelding
Beste prijswinnaars en winnaressen,

Ik wil jullie prijswinnaars en winnaressen in de eerste plaats van harte feliciteren met de gewonnen prijs! en wij hopen dat u veel plezier en dan vooral gezien de gegeven beveiliging gemak zult hebben van Kaspersky Internet Security 2013 dat beschikbaar is gesteld door het beveiligingsbedrijf Kaspersky.
De licentiecode van Kaspersky Internet Security 2013 is via een privébericht aan alle prijswinnaars en winnaressen op dit forum verzonden.

Kaspersky Internet Security is te downloaden via de onderstaande link.
http://www.kaspersky.com/nl/downloads/p ... t-versions" onclick="window.open(this.href);return false;

Prijswinnaars en winnaressen Echter zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar uw gebruikerservaring, uw mening over dit beveiligingsproduct en het gebruikersgemak.
Graag zien wij dit dan ook tegemoet op het forum, dit kunt u als reactie plaatsen in het topic Start het nieuwe jaar veilig met kasperksy Internet Security.
Voor opmerkingen vragen en support kunt u natuurlijk altijd terecht op ons forum.
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Forum feedback & mededelingen”

ComputerComputer