1
Hallo en welkom op het forum.

In deze sectie kunt u terecht voor hulp bij virus & malware gerelateerde problemen, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u het onderstaande uit te voeren indien uw computer is geïnfecteerd of u als u daar een vermoeden van heeft.
  1. Geef als eerste een zo goed mogelijke omschrijving van uw probleem.
  2. Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  3. Vertel eventueel wat u zelf al heeft geprobeerd om het probleem te kunnen oplossen.
  4. Voer vervolgens HijackThis uit en plaats de verkregen log in een nieuw onderwerp als bijlage (Reageer a.u.b. niet op andermans topics, ook al heeft u een identiek probleem)
  5. Mocht u problemen ondervinden bij het uitvoeren van HijackThis maak dan gewoon een nieuw onderwerp aan op het forum en beschrijf uw problemen, zo kunnen we u een andere oplossing aanbieden.
Hoe maak ik een HijackThis-logje
Download HiJackThis.msi naar je bureaublad.
  • Dubbelklik op HiJackThis.msi om de installatie te starten.
  • Let op!!! Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als administrator uit te voeren "Rechtermuisknop uitvoeren als", indien dit via de snelkoppeling niet lukt voert u HijackThis als administrator uit in de volgende directory (C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis)
  • Dubbelklik op het programma HijackThis, en kies voor Do a system scan and save a logfile.
  • Plaats vervolgens de inhoud van het log dat verschijnt in je volgende post in dit forum gedeelte.
Afbeelding
Wanneer u de standalone versie HijackThis.exe heeft gedownload kunt u deze direct uitvoeren.
Let op!!! Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als administrator uit te voeren "Rechtermuisknop uitvoeren als", indien dit via de snelkoppeling niet lukt voert u HijackThis als administrator uit in de volgende directory (C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis)
Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)
Gesloten

Terug naar “Security artikelen & handleidingen”

cron