RSIT logs en uitleg

Plaats hier uw vraag / probleem als u het vermoeden heeft dat uw computer geïnfecteerd is. (FRST logs)
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Trancemo6
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 jun 2016 16:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Defender
AM: MBAM, Defender, Hitman Pro
FW: Microsoft

#1

23 jun 2016 16:11

Ik downloadde nogal stomweg wat ik dacht dat l&h voice standard was. even later meldde defender mij pokovampo gevonden te hebben.
ik heb MBAM en Hitman Pro verschijdene keren gerund en ccleaner. Verschijdene PUP gevonden. Hoe weet ik zeker of mijn systeem nu clean is?

Ik attach de log files van RSIT
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
Trancemo6
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 jun 2016 16:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Defender
AM: MBAM, Defender, Hitman Pro
FW: Microsoft

#2

23 jun 2016 16:21

Spoiler: weergeven
https://prezi.com/pl0lc7ztsmcu/lh-voice ... load-free/
hier was de downloadlink die me de rotzooi bezorgde
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7092
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9
Gegeven likes: 1
Ontvangen likes: 1

#3

23 jun 2016 17:48

@ Trancemo6,

:welkom:

Prima :good:
Zodra een malware / virus expert online is, wordt u verder geholpen.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16100
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#4

23 jun 2016 18:17

Hallo,

Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download Afbeelding Zoek.exe naar het bureaublad.
  • Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing.
Zoek.exe uitvoeren (voor meer informatie kunt u deze handleiding raadplegen)
Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht.
  • Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers.
  • Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten.
  • Windows Vista, 7, 8 en 10 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  • Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster:
  • Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem.

    Code: Selecteer alles

    firefoxlook;
    torpigcheck;
    emptyfolderscheck;delete
    chromelook;
    standardsearch;
    filesrcm;
    services-list;
    autoclean;
    startupall;
  • Klik nu op de knop "Run script".
  • Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is).
  • Mocht na de herstart geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw, de log verschijnt dan alsnog.
  • Voeg nu het geopende logbestand in het volgende bericht als bijlage. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.)
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Trancemo6
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 jun 2016 16:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Defender
AM: MBAM, Defender, Hitman Pro
FW: Microsoft

#5

23 jun 2016 18:34

ik krijg een foutmelding dat cmd.exe niet gevonden wordt 0xc0000142
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16100
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#6

23 jun 2016 18:48

Trancemo6 schreef:ik krijg een foutmelding dat cmd.exe niet gevonden wordt 0xc0000142
Als het goed is kan je dat weg klikken en gaat zoek.exe door.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Trancemo6
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 jun 2016 16:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Defender
AM: MBAM, Defender, Hitman Pro
FW: Microsoft

#7

23 jun 2016 21:44

Neen, blijkbaar niet. ik krijg nogal vaak die meldingen ivm verschillende programma's
als ik cmd probeer te openen krijg ik die melding ook
Gebruikersavatar
Trancemo6
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 jun 2016 16:05
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10
AV: Defender
AM: MBAM, Defender, Hitman Pro
FW: Microsoft

#8

23 jun 2016 22:30

Hi,

ik heb na enig beraad besloten windows een fresh install te geven. bedankt voor de moeite
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16100
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#9

24 jun 2016 11:51

Trancemo6 schreef:Hi,

ik heb na enig beraad besloten windows een fresh install te geven. bedankt voor de moeite
Dat is ook wel eens goed om te doen, bedankt voor je terug post :good:
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Hulp bij malware en virusinfectie problemen, adware en ongewenste software”