virus?

Gesloten onderwerpen. Stuur een privé bericht naar een Moderator of de Administrator om het topic weer te laten openen.
Gesloten
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#1

10 aug 2014 14:42

log.txt
log.txt
hallo, op laptop sinds gisteren plots bij opstarten elk onderdeel van vista windows zoals
logonui.exe ongeldige installatiekopie en volgende gegeven; het is wel degelijk een echte
met key geregistreerd en geactiveerd.
Dus ik vermoed een virus. Ik heb met mijn andere laptop de infectiestappen proberen maken
heb de programma's eerst op stick gezet en ben in veilige modus opgestart
rsit heb ik gedaan en zal het logje plaatsen
hitman pro kon ik alleen kopen niet een 30 dagen proef
en malwareantibytes kon ik niet zetten
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#2

10 aug 2014 16:22

Hallo,

Heb je iets gedownload of geïnstalleerd voor dit probleem begon?
Waarom lukt Mbam niet in veilige modus?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#3

10 aug 2014 16:30

is een laptop van zoon en wou hem es goed scannen en overbodige dingen verwijderen,
bij dat te doen (en malwareantibytes vond wat) is hij sloot gevallen en had dit als gevolg
bij opstarten telkens stelselmatig die foutcodes
nu was ik net bezig in veilige modus met netwerkverbinding, die antimalware werkt niet
ik had dat op stick ook en wou dit installeren en krijg:
Setup Interne fout: Expression error "Runtime Errar (at 79:177):
External exception E06D7363
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#4

10 aug 2014 16:33

ik krijg ook geen internetverbinding in die veilige modus met netwerking,
maar ben avast antivirus aan het runnen, dat gaat wel en heeft al 2 infected files gevonden
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#5

10 aug 2014 16:35

moessie schreef:ik krijg ook geen internetverbinding in die veilige modus met netwerking,
maar ben avast antivirus aan het runnen, dat gaat wel en heeft al 2 infected files gevonden
Oke dan wacht ik dit even af :good:
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#6

10 aug 2014 17:13

er waren 6 bedreigingen gevonden, ik heb ze gedeleted en opnieuw opgestart,
nu doet hij precies normaal maar ik doe toch nog een deep scan met avast
en ondertussen heb ik anti-malware (dat ik op stick had) er ook weer kunnen
opzetten en dat is aan het scannen nu, dus hopelijk is het dan ok
alvast bedankt toch hoor
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#7

10 aug 2014 17:21

Hallo,


Doe daarna het volgende;

Download de Afbeelding Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links
Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86)
Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64)
Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.

Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren
  • Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten.
  • Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  • Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
  • Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.
  • Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
Farbar Recovery Scan Tool logbestand plaatsen
  • Voeg het logbestand met de naam "FRST.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht.
  • Het logbestand met de naam "Addition.txt" hoeft u niet te plaatsen, alleen wanneer hier specifiek om wordt gevraagd.
  • Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#8

10 aug 2014 17:28

zal ik zekers doen, maar de scan is nog bezig, 500gb..
ik laat dan weten als het gedaan is
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#9

11 aug 2014 22:24

heb de frst gedaan; hier volgt logje
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#10

14 aug 2014 09:49

Hallo,


We gaan Afbeelding Farbar Recovery Scan Tool nogmaals gebruiken.
  • Download fixlist.txt naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is.
  • Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten.
  • Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
  • Druk op de Fix knop
  • Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht..
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#11

15 aug 2014 12:35

sorry voor de late reaktie, maar hier volgt de fixlog
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#12

15 aug 2014 12:40

Hallo,

Netjes hoe staat het hierna met je probleem?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
moessie
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 02 aug 2012 16:18
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: windows 7
AV: avira of avast

#13

15 aug 2014 16:07

alles OK!!! heel erg bedankt!!
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16099
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam
Ontvangen likes: 1

#14

15 aug 2014 16:36

Hallo,

Dat is mooi doe het volgende;

Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op:

Download Afbeelding Delfix by Xplode naar het bureaublad.

Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten.
Zet nu vinkjes voor de volgende items:
  • Remove disinfection tools
  • Purge System Restore
  • Reset system settings
Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is.
Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen.
Mochten er nog tools of mappen overgebleven zijn dan kan je die zelf verwijderen.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gesloten

Terug naar “Opgeloste problemen / logs”