Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41271
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Voorkom preventieve blokkade [Phishing]

za 12 nov, 2016 10:26:08

Afbeelding

Beste klant,
Onze systeem heeft opgemerkt dat er op uw account onlangs is ingelogd vanaf een ander IP-adres. Dit kan zijn geweest door dat u bent ingelogd vanaf een andere internetverbinding of door het herstarten van uw huidige internet modem. De veiligheid van u bankomgeving gaat bij ons voorop en daarom zijn wij genoodzaakt om na te gaan of de toegang tot de rekening door u zelf is geautoriseerd .

Wij verzoeken u de autorisatie van de rekening via onderstaande link te bevestigen.

Verifieer uw huidige IP-adres hier.

Als de verificatie van uw rekening binnen 24 uur na ontvangst van deze email niet is voldaan, dan is het aan de ING om het betaalverkeer veilig te houden. De ING zal daarom ook een preventieve blokkade instellen op uw Mijn ING en uw ING betaalpas.

Meer informatie

Daarnaast vragen wij u ook de bankafschrift te controleren op onregelmatige activiteiten. Merkt u een onbekende bij- en/of afschrijving op uw rekening dient u zo snel
mogelijk contact op te nemen met uw lokale bank.

Met vriendelijke groet,
ING

Afbeelding
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten